Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

Autorun error

Windows Vista Utilities






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 06-21-2008
 

Join Date: Jun 2008
Posts: 2
Congaman is on a distinguished road
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Autorun error
Hello

I regularly use a cardreader to import pictures from my digital camera. I prefer to use import using windonws explorer.

However, recently whenever I insert the card reader nothing happens... ie the autoplauy feature does not enable. If I plug in the D20 camera directly it to the USB port the pictuers are automatically loaded into Photoshop.

I have checked the autoplay options for pictures and it is set to "ask every time". There is a button for my daughter's Canon 510, but no button for the D20 that I use.

Can anyone explain why it is not loading anything for the card reader and loading Photoshop for the camera?

Many thanks

Stuart
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2 (permalink)  
Old 06-22-2008
 

Join Date: Jun 2008
Posts: 2
Congaman is on a distinguished road
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Fixed the problem
I just found an article on the web that described the registry settings for IE Autorun. I used PC TuneUP Utilities (well worth the $30) to access and view my registry... and found that the registry for Autorun was set to the value for Windows XP.

I set the Autorun registry it to the correct value for Vista and voila - Autorun works properly again.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
autorun Windows media player stops win. explorer microsoft.public.windows.vista hardware devices 2 05-19-2008 01:44
AutoRun and Vista YBeaupre microsoft.public.windows.vista.general 2 02-21-2008 17:21
Autorun odobi microsoft.public.it.windows.vista 2 02-18-2008 00:06
Autorun with Regedit...Help pauldatorre microsoft.public.windows.vista.performance maintenance 1 09-30-2007 20:22




All times are GMT +1. The time now is 21:44.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120