Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

vista install issue EVGA 780i

Windows Vista Ultimate






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 03-25-2008
 

Join Date: Mar 2008
Posts: 1
jmb327 is on a distinguished road
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
vista install issue EVGA 780i
Hi All,

When I try to install Vista 64 on my RAID 0 EVGA 780i mobo I get to about 20% uncompressed and then blue screen error. I tried to install the drivers in the install sequence, but that seems to have made the error worse.

Should I install the 64 drivers during the first install? The CD said to install the RAID drivers after the OS. This is not like when I installed the RAID i winxp

Your help would be greatly appreciated.

thank you,
jmb327
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2 (permalink)  
Old 06-02-2008
 

Join Date: Jun 2008
Posts: 1
harun is on a distinguished road
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
This might help - I had the same problem and found this in another forum... _Evga 780i really that bad? - Overclock.net - Overclocking.net

------
I think Its because you are trying to install vista with 4GB RAM on an nforce board especially.

Install with 2GB, update with hotfix which can be found here:

http://support.microsoft.com/kb/929777

Turn off, DO NOT RESTART. Then add the other 2GB and hey presto! It should work.

------------
Cheers
Thorsten
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Vista install issue on new system shockme microsoft.public.windows.vista.general 9 06-01-2008 16:40
Cant install Vista SP1 - Language Issue, cant remove them gencode microsoft.public.windows.vista.general 2 03-10-2008 20:51
Vista 64 EVGA 680i SLI MOBO drivers wont install Corwin AT microsoft.public.windows.vista.installation setup 0 10-30-2007 15:21
8600GTS issue on new Vista ultimate install? equinox101 microsoft.public.windows.vista hardware devices 8 06-08-2007 23:37
Vista and EVGA video cards. =?Utf-8?B?Q29yZXkgS2VyY2huZXI=?= microsoft.public.windows.vista.games 5 03-12-2007 05:57




All times are GMT +1. The time now is 00:36.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120