Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

Display and KVM switch problem

Windows Vista Home Premium






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 06-14-2011
 

Join Date: Jun 2011
Posts: 1
Deuces is on a distinguished road
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Display and KVM switch problem
Hi,
I'm trying to use a KVM switch to use one monitor between my Dell labtop and my Dell desktop.
Desktop: windows 7, resolution - 1280 x 1024
Laptop: windows vista, resolution - 1440 x 900
Everything works fine except as soon as I plug in the KVM switch/monitor into my labtop the screen goes black for a second and the resolution changes and my icons get messed up. I noticed that with the Nvidia control panel display resolution screen open the max res goes from 1440x900 to 1280x800. Then after I disconnect the monitor it goes back to my original Resulotion but the icons are left all messed up. Is there a setting or option in vista that prevents this? I basically don't want my resolution to change at all when I plug the external monitor in.

Please help. I've scoured the net to no avail.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Log off/Switch User Problem. Micahphone Windows Vista Home Premium 1 09-15-2008 02:22
log on/ switch user problem aaron microsoft.public.windows.vista.general 2 09-10-2007 15:47
Vista Network Problem with Switch ijourneaux microsoft.public.windows.vista.networking sharing 2 07-30-2007 16:09
IOGEAR KVM Switch Problem =?Utf-8?B?TkQgQ2FtcGJlbGw=?= microsoft.public.windows.vista.general 3 04-07-2007 04:28
Radeon X1300 Display not visible after HDTV source switch or power cycle Jim Lawson microsoft.public.windows.vista hardware devices 0 03-11-2007 15:46




All times are GMT +1. The time now is 00:54.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120