Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

Problems with Program Icons and Lag...

Windows Vista Home Premium






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 11-03-2010
 

Join Date: Nov 2010
Posts: 1
Tourq is on a distinguished road
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Problems with Program Icons and Lag...
I've been on another forum trying to get this solved but havent got anywhere...here are the posts from that site...If anyone could help that would be great...
__________________________________________________ ______________

First Post....

Not sure what happend to my icons but i just opened my laptop and there they were...the included pic should explain...

MS Windows Vista Home Premium 64-bit SP2
AMD Turion X2 Dual-Core Mobile RM-72
4.0GB RAM
ATI Radeon HD 3200 Graphics...just incase that may help.

I've tried restarting...a registry cleaner then restarting...scanning with Malewarebytes and Virus scanner...the shortcuts work fine but when I try to replace them with a new one I get the same icon for the shortcut.

Any help would be great...

Thanks



__________________________________________________ _____________

Second Post.....Someone suggested that i try Vista Overlay Remover...

This is what I got when using the Vista Overlay Remover.

And if someone could give me an Idea as to why this may have happened, that would be great....

Thanks in Advance.


__________________________________________________ _____________

Third Post......

Now Ive gone to my System Restore to just Restore it to a few days ago because I'm starting to notice some serious lag in the performance of my Laptop so I figured I would see if it would solve all of the above...and so i go to do this and all System Restore Points are gone...Create restore points automatically is on, but NO Points are there...WOW...what now...any suggestions?

__________________________________________________ _____________

Fourth Post....

zbd...there are NO Restore Points at all...

Romeo...heres the result of the scannow cmd....

http://[/img]
__________________________________________________ _____________

Fith Post......

Just to let everyone know...Im working on the scannow and trying to get it to finish...it gets to about 65-75% most of the time and stops...

The suggestion to use this article...How to use the System File Checker tool to troubleshoot missing or corrupted system files on Windows Vista or on Windows 7...
hasnt helped much...I see what it wants me to do but i just cant seem to get it all to go. (its a lil above my knowledge) I get nothing from the cmds it want me to put in.

And as far as the Icon Rebuild...Im not sure thats the main problem at this point, with all the Lag and the scannow not able to finish I want to figure this stuff out first before i do that...UNLESS someone thinks this may be the cause of all of it...

__________________________________________________ _____________

Sixth Post....

Icon Rebuild did nothing and I havent been able to get the scannow to finish either...Im lost ppl..guess my next stop will be the Geek Squad...hahahha...J/K!

Any other suggestion would be great.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2 (permalink)  
Old 11-04-2010
 

Join Date: Jun 2009
Posts: 85
karnyks22 will become famous soon enough
Thanks: 0
Thanked 4 Times in 4 Posts
Re: Problems with Program Icons and Lag...
Tourq Hi Judging from what I have read it looks like a reinstallation of Vista could be on the cards. Firstly though a couple of things to try. Start your computer in "safe mode" and select "safe mode with command prompt" and try running sfc /scannow. Then start in "safe mode with networking" update malwarebytes and give the full scan a run. You didn't say what anti virus program you are using but see if that will also scan in safe mode.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 11-04-2010
 

Join Date: Oct 2010
Posts: 10
Lech is on a distinguished road
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Re: Problems with Program Icons and Lag...
Quote:
Originally Posted by karnyks22 View Post
Tourq Hi Judging from what I have read it looks like a reinstallation of Vista could be on the cards. Firstly though a couple of things to try. Start your computer in "safe mode" and select "safe mode with command prompt" and try running sfc /scannow. Then start in "safe mode with networking" update malwarebytes and give the full scan a run. You didn't say what anti virus program you are using but see if that will also scan in safe mode.
Have you tried getting to restore points through the control panel?
As for icons - the only ones changed appear to be for Adobe software, not all.
So the problem must be with Adobe rather than with Vista. Since everything is
working and your only concern is their look, I would suggest visiting Adobe's page, getting some screenshots of program icons, converting them to .ico files
and replacing icons through "properties".
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 11-05-2010
 

Join Date: Nov 2010
Posts: 1
Tourq is on a distinguished road
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Re: Problems with Program Icons and Lag...
Thanks for the replies guys...

And heres an update for ya...

karnyks...Im using Avast Free Edition and Ive tried all of it in safemode since my last post...and I agree...looks like a reinstalation to me too...

lech...I cant get to the restore points from anywhere not even from a recovery disk boot...and the there were only Adobe shorcuts on the desktop at the time but since then i've put other shorcuts on there and there all the same Adobe or not...

I finally got scannow to work and ran it several times considering it doesnt fix things in just one swipe...soooo here are the results and as u can see they are all together abnormal...

well looks like theres an upload limit on the attachments so heres a taste of one of um...

2010-10-31 14:37:18, Info CSI 00000006 [SR] Verifying 100 (0x0000000000000064) components
2010-10-31 14:37:18, Info CSI 00000007 [SR] Beginning Verify and Repair transaction
2010-10-31 14:37:20, Info CSI 00000009 [SR] Verify complete
2010-10-31 14:37:21, Info CSI 0000000a [SR] Verifying 100 (0x0000000000000064) components
2010-10-31 14:37:21, Info CSI 0000000b [SR] Beginning Verify and Repair transaction
2010-10-31 14:37:23, Info CSI 0000000d [SR] Verify complete
2010-10-31 14:37:24, Info CSI 0000000e [SR] Verifying 100 (0x0000000000000064) components
2010-10-31 14:37:24, Info CSI 0000000f [SR] Beginning Verify and Repair transaction
2010-10-31 14:37:26, Info CSI 00000011 [SR] Verify complete
2010-10-31 14:37:27, Info CSI 00000012 [SR] Verifying 100 (0x0000000000000064) components
2010-10-31 14:37:27, Info CSI 00000013 [SR] Beginning Verify and Repair transaction
2010-10-31 14:37:29, Info CSI 00000015 [SR] Verify complete
2010-10-31 14:37:30, Info CSI 00000016 [SR] Verifying 100 (0x0000000000000064) components
2010-10-31 14:37:30, Info CSI 00000017 [SR] Beginning Verify and Repair transaction
2010-10-31 14:37:31, Info CSI 00000019 [SR] Verify complete
2010-10-31 14:37:32, Info CSI 0000001a [SR] Verifying 100 (0x0000000000000064) components
2010-10-31 14:37:32, Info CSI 0000001b [SR] Beginning Verify and Repair transaction
2010-10-31 14:37:34, Info CSI 0000001d [SR] Verify complete
2010-10-31 14:37:35, Info CSI 0000001e [SR] Verifying 100 (0x0000000000000064) components
2010-10-31 14:37:35, Info CSI 0000001f [SR] Beginning Verify and Repair transaction
2010-10-31 14:37:39, Info CSI 00000021 [SR] Verify complete
2010-10-31 14:37:40, Info CSI 00000022 [SR] Verifying 100 (0x0000000000000064) components
2010-10-31 14:37:40, Info CSI 00000023 [SR] Beginning Verify and Repair transaction
2010-10-31 14:37:43, Info CSI 00000025 [SR] Verify complete
2010-10-31 14:37:44, Info CSI 00000026 [SR] Verifying 100 (0x0000000000000064) components
2010-10-31 14:37:44, Info CSI 00000027 [SR] Beginning Verify and Repair transaction
2010-10-31 14:37:48, Info CSI 00000029 [SR] Verify complete
2010-10-31 14:37:49, Info CSI 0000002a [SR] Verifying 100 (0x0000000000000064) components
2010-10-31 14:37:49, Info CSI 0000002b [SR] Beginning Verify and Repair transaction
2010-10-31 14:37:51, Info CSI 0000002d [SR] Verify complete
2010-10-31 14:37:52, Info CSI 0000002e [SR] Verifying 100 (0x0000000000000064) components
2010-10-31 14:37:52, Info CSI 0000002f [SR] Beginning Verify and Repair transaction


and thats just a little bit of the first one...
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
My Shortcut Icons are Actually Program Icons turnbeau microsoft.public.windows.vista.general 8 02-18-2009 02:25
Program Icons Buddha microsoft.public.windows.vista.general 5 04-10-2008 02:40
Program Icons not appearing? colt22 microsoft.public.windows.vista.general 2 02-22-2008 08:47
Smaller program icons Ganz Doof microsoft.public.windows.vista.general 1 02-14-2008 12:33
desktop icons covered by unknown program icons maskintoojay microsoft.public.windows.vista.general 4 10-24-2007 07:19




All times are GMT +1. The time now is 22:18.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120