Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

various websites are not loading properly

Windows Vista General






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 06-21-2011
 

Join Date: Jun 2011
Posts: 1
craggy100 is on a distinguished road
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
various websites are not loading properly
Hi, I am using IE and I although I can get into websites ok, when I am in the website, sometimes I cannot move about within it, it just freezes, (this happens with for example Debenhams and M&S sites).
Mainly the problem is with sites where you need to complete a form to apply for something and a loading bar appears to complete the process, it never loads, you could just sit waiting all day!

Any help would be gratefuly received
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
IE8 not loading properly Joe McGuire microsoft.public.internetexplorer.general 6 11-01-2009 20:06
Screen Not Loading Properly neil154 microsoft.public.internetexplorer.general 4 10-18-2009 13:13
Websites not displaying properly Jim Ludwig microsoft.public.windows.vista.general 10 06-25-2009 23:48
Re: Websites not displaying properly Wendol microsoft.public.internetexplorer.general 1 09-15-2008 05:31
Webpages not loading properly, etc =?Utf-8?B?QW5kcmVhcw==?= microsoft.public.windows.vista.general 3 03-08-2007 13:36




All times are GMT +1. The time now is 11:46.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120