Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

installed vista but now ie does not work

Windows Vista General






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 08-12-2009
 

Join Date: Aug 2009
Posts: 2
allmiscmail is on a distinguished road
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
installed vista but now ie does not work
i am having the darndest time getting iexplorer to work after installing vista. none of my icons for the internet work now, they all come back with the error message that ie has stopped working. what is more confusing, in testing access to the internet through a programs url instead of my icons example i went to norton and clicked on their support url and it works. i can then get to other places in the internet. now, this does not make sense. did vista do something to my desktop icons or is this an unrelated ie problem that coincidentally appeared after installing vista.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
IE doesn't work after IE8 installed sdain31y microsoft.public.internetexplorer.general 9 04-13-2009 21:36
Installed SP1 - now search doesn't work! PhilBiker microsoft.public.windows.vista.general 6 04-01-2008 01:06
vista installed games wont work hudgybear microsoft.public.windows.vista.games 1 01-15-2008 21:31
Messanger does not work nor get installed Shiraj microsoft.public.windows.vista.general 1 05-06-2007 16:40
Vista Home premium installed - then no basic tasks work =?Utf-8?B?c3RhY2hlMg==?= microsoft.public.windows.vista.installation setup 1 02-02-2007 00:30




All times are GMT +1. The time now is 12:15.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120