Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

Problems with sound PLEASE help

Windows Vista General






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 07-09-2009
 

Join Date: Jul 2009
Posts: 1
month1989 is on a distinguished road
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Problems with sound PLEASE help
I have a sony Vaio lap top Model number PCG-5K1L with Realtek high def audio and for some reason my sound wont work and I dont know how to fix it. It says it's playing in the audio devices it says its working but it wont play any sound. Please help me!
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2 (permalink)  
Old 08-12-2009
 

Join Date: Aug 2009
Posts: 13
Domes is on a distinguished road
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Re: Problems with sound PLEASE help
Try updating your sound driver. First try windows update, if it doesn't give you any options there try getting the driver from sony's website. I don't know your specific model number, so this is as far as i could get:
Sony eSupport - Electronics

click on your specific model, and then under audio (sound) there should be a sound driver. Download and install this, and then restart the computer. Hopefully this will fix the problem.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sound Problems - Vent, Xfire, Steam voice - no sound ZebraS microsoft.public.windows.vista hardware devices 3 05-08-2009 22:18
Sound Problems fataled microsoft.public.windows.vista.general 2 10-24-2007 21:30
A8V-VM SE Sound Problems deltrey microsoft.public.windows.vista hardware devices 4 10-17-2007 16:18
Sound Problems bls8195 microsoft.public.windows.vista hardware devices 3 06-03-2007 01:19
Sound problems Martin microsoft.public.windows.vista.general 3 04-30-2007 02:46




All times are GMT +1. The time now is 23:48.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120