Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

No Audio Output Device is installed

Software Problems






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 09-20-2013
 

Join Date: Sep 2013
Posts: 1
vostizza is on a distinguished road
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
No Audio Output Device is installed
Hello everyone!

this is an intermitent problem in my Sony Vaio model VGN-Z720D. I keep on getting a "No Audio Output Device is installed" when hovering my loudspeaker icon in Windows Vista Business.

I have tried System >> Device Manager >> Sound >> Realtek High Definition Album >> Update Driver Software. The update process went through, but nothing happens. Still Vista does not seem to recognize my audio software. I have also tried to download newest Realtek drivers, install, unistall and pretty much everything.

The strange part is that out of nothing my sound card can resume working to stop again hours later...

I know that this is a wide problem and there are many forums talking about this but with no clear solution.

If someone has any clues to solve this, please, help. Thanks a lot.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Re: No Audio Output Device is Installed. khheather microsoft.public.windows.vista.music pictures video 0 12-05-2008 17:28
no audio output device installed hooksy Windows Vista General 3 10-04-2008 14:43
No Audio Output Device Installed! Mattz microsoft.public.windows.vista.music pictures video 0 02-06-2008 06:43
No Audio Output Device is Installed. JimG microsoft.public.windows.vista.general 11 10-07-2007 17:17
Re: No Audio Output Device is Installed. MikeM microsoft.public.windows.vista.music pictures video 1 01-11-2007 08:31




All times are GMT +1. The time now is 01:29.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120