Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

Realtek HD audio sound card

Software Problems






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 02-05-2010
 

Join Date: Feb 2010
Posts: 1
bablo is on a distinguished road
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Realtek HD audio sound card
I tried to connect a subwoofer by changing to 5.1 from 2.1 but I lost sound completely. When I checked my system it said it was a realtek audio device. Then I downloaded updated drivers. Now I have sound only in 2.1 mode and also my system says it is a microsoft device when before it said it was a realtek.
What is happening? And how can I get my subwoofer to work? Please help.
Thank you.
Bablo
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sound problems with Realtek Audio Spartan117.Halo microsoft.public.windows.vista hardware devices 4 07-16-2008 03:14
Sound problem - realtek high definition audio cmnichols microsoft.public.windows.vista hardware devices 0 07-14-2008 08:45
speaker problem in vista - realtek onboard sound card Neerav microsoft.public.windows.vista hardware devices 4 01-06-2008 05:54
No analog sound from Realtek HD Audio =?Utf-8?B?RG9nYnl0ZXM=?= microsoft.public.windows.vista hardware devices 6 04-20-2007 19:40
No analog sound with Realtek HD Audio =?Utf-8?B?RG9nYnl0ZXM=?= microsoft.public.windows.vista.general 0 03-01-2007 04:55




All times are GMT +1. The time now is 06:02.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120