Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

Installshield not responding

Software Problems






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 09-29-2008
 

Join Date: Sep 2008
Posts: 1
Lucke is on a distinguished road
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Installshield not responding
Hi.

Just installed Vista x64 Ultimate and wanted install my Realtek HD drivers but after setup extract files Installshield just stops responding :s

Dont know what to do, i've got newest drivers from manufacturer site and they are for sure for Vista x64.

PS. Ofc i tryed run as admin and such, even ran it from the actual Administrator account, nothing helped.

Thanks in advance

Actualy this happens also when im trying to install cam drivers... managed to install everything else tho, feel kinda confused :S

Last edited by Lucke : 09-29-2008 at 13:40.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Where did my InstallShield go? terry74 microsoft.public.windows.vista.installation setup 0 04-26-2008 11:27
InstallShield Don B. microsoft.public.windows.vista.general 0 08-21-2007 22:17
InstallShield Don B. microsoft.public.windows.vista.general 1 07-22-2007 07:22
Windows explorer not responding, volume E: not responding =?Utf-8?B?QmFoYQ==?= microsoft.public.windows.vista.installation setup 4 04-10-2007 23:26
InstallShield error Lou microsoft.public.windows.vista.general 1 03-08-2007 18:18




All times are GMT +1. The time now is 00:57.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120