Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

@#^@!$)&%)! Vista Networking

Networking






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 02-10-2008
 

Join Date: Feb 2008
Posts: 4
rshappel is on a distinguished road
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
@#^@!$)&%)! Vista Networking
Good Day! I hope I can give enough info on this, so here goes...

I have a Dell Inspiron 6000 that was running XP Pro. I upgraded to Vista Home Premium and all networking(wireless and wired) worked fine. I then went to my local coffee house and it worked fine there too via wireless. I then bring home the laptop and NO networking works, wired or wireless. I have tried all sorts of "tricks" I have read about in these posting, to no avail. Added registry items, changed public to private, removed reinstalled updated and even install a USB wireless adapter and it does not work.

Here are my specs: Ethernet is Broadcom 440x 10/100, internal wireless is Intel Pro wireless 2200bg, external USB is Linksys WUSB54g.

I have a Linksys WRT54G Router connect to a Linksys BEFCMU10 Cable Modem that goes to my ISP, Cox High Speed Cable.

I have another laptop and two other desktops that are running XP Pro and have no issues connecting wired or wireless to this setup.

I get the dreaded 169.254.xxx.xxx IP when I do ipconfig /all as Administrator. I've tries the /release and /renew with no results. I've tried Static IPs, tried attaching to my neighbors unsecured router, tried the "DhcpConnEnableBcastFlagToggle: reg hack with 1 and 0. All with no success.

I'm grasping for any help or new idea. THANKS! Randal
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Vista Versions & Networking xantia microsoft.public.windows.vista.installation setup 3 01-10-2008 16:24
Networking VISTA & XP in need of help microsoft.public.windows.vista.networking sharing 3 12-28-2007 15:47
Networking Vista & Mac OS X OmegaCottage microsoft.public.windows.vista.networking sharing 1 08-19-2007 10:55
Help networking XP computer & Vista =?Utf-8?B?ZW1tYWdneQ==?= microsoft.public.windows.vista.networking sharing 8 03-26-2007 02:57
Vista & XP Networking =?Utf-8?B?UmFkYXIwNjk=?= microsoft.public.windows.vista.networking sharing 7 03-10-2007 16:16




All times are GMT +1. The time now is 22:05.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120