Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

att.net features not loading after last Windows auto-updates

microsoft.public.windowsupdate






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 10-02-2009
bicycle6
 

Posts: n/a
att.net features not loading after last Windows auto-updates
After the last Windows auto update, Worldnet e-mail features such as bringing
in the previous e-mail for a reply, not bringing in my signature began.
Also, it takes a long time before I can even input a reply. That same thing
happens when I create a new e-mail.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2 (permalink)  
Old 10-02-2009
Shenan Stanley
 

Posts: n/a
Re: att.net features not loading after last Windows auto-updates
bicycle6 wrote:
> After the last Windows auto update, Worldnet e-mail features such
> as bringing in the previous e-mail for a reply, not bringing in my
> signature began. Also, it takes a long time before I can even input
> a reply. That same thing happens when I create a new e-mail.


What operating system?
What were the specific updates?
What if you uninstall those updates and reboot?
What e-mail client are you using?

--
Shenan Stanley
MS-MVP
--
How To Ask Questions The Smart Way
http://www.catb.org/~esr/faqs/smart-questions.html


Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 10-06-2009
bicycle6
 

Posts: n/a
RE: att.net features not loading after last Windows auto-updates


"bicycle6" wrote:

> After the last Windows auto update, Worldnet e-mail features such as bringing
> in the previous e-mail for a reply, not bringing in my signature began.
> Also, it takes a long time before I can even input a reply. That same thing
> happens when I create a new e-mail.

Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 10-06-2009
bicycle6
 

Posts: n/a
Re: att.net features not loading after last Windows auto-updates
Microsoft Windows XP
Professional
Version 2002
Service Pack 3

How do I check for the last updates? My laptop is on auto update.

E-mail client: webmail.att.net

IE version 7.0.5730.13

"Shenan Stanley" wrote:

> bicycle6 wrote:
> > After the last Windows auto update, Worldnet e-mail features such
> > as bringing in the previous e-mail for a reply, not bringing in my
> > signature began. Also, it takes a long time before I can even input
> > a reply. That same thing happens when I create a new e-mail.

>
> What operating system?
> What were the specific updates?
> What if you uninstall those updates and reboot?
> What e-mail client are you using?
>
> --
> Shenan Stanley
> MS-MVP
> --
> How To Ask Questions The Smart Way
> http://www.catb.org/~esr/faqs/smart-questions.html
>
>
>

Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 10-06-2009
Shenan Stanley
 

Posts: n/a
Re: att.net features not loading after last Windows auto-updates
bicycle6 wrote:
> Microsoft Windows XP
> Professional
> Version 2002
> Service Pack 3
>
> How do I check for the last updates? My laptop is on auto update.
>
> E-mail client: webmail.att.net
>
> IE version 7.0.5730.13


I believe that is not an email client - that means you are using the web
(Internet Explorer, Opera, Firefox, etc) to check your email.

Control Panel --> Add ort Remove programs --> Check the "Show Updates" box,
find the latest updates installed (by date).

--
Shenan Stanley
MS-MVP
--
How To Ask Questions The Smart Way
http://www.catb.org/~esr/faqs/smart-questions.html


Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 10-07-2009
bicycle6
 

Posts: n/a
Re: att.net features not loading after last Windows auto-updates
Wel, deleting the last updates did not fix it. Yes, att.net is a web based
e-mail. I changed my security to Medium. That didn't do anything. ActiveX
settings?

"Shenan Stanley" wrote:

> bicycle6 wrote:
> > Microsoft Windows XP
> > Professional
> > Version 2002
> > Service Pack 3
> >
> > How do I check for the last updates? My laptop is on auto update.
> >
> > E-mail client: webmail.att.net
> >
> > IE version 7.0.5730.13

>
> I believe that is not an email client - that means you are using the web
> (Internet Explorer, Opera, Firefox, etc) to check your email.
>
> Control Panel --> Add ort Remove programs --> Check the "Show Updates" box,
> find the latest updates installed (by date).
>
> --
> Shenan Stanley
> MS-MVP
> --
> How To Ask Questions The Smart Way
> http://www.catb.org/~esr/faqs/smart-questions.html
>
>
>

Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old 10-08-2009
bicycle6
 

Posts: n/a
Re: att.net features not loading after last Windows auto-updates
All is ok now after updates were reinstalled. thanks for the help. John B.

"bicycle6" wrote:

> Wel, deleting the last updates did not fix it. Yes, att.net is a web based
> e-mail. I changed my security to Medium. That didn't do anything. ActiveX
> settings?
>
> "Shenan Stanley" wrote:
>
> > bicycle6 wrote:
> > > Microsoft Windows XP
> > > Professional
> > > Version 2002
> > > Service Pack 3
> > >
> > > How do I check for the last updates? My laptop is on auto update.
> > >
> > > E-mail client: webmail.att.net
> > >
> > > IE version 7.0.5730.13

> >
> > I believe that is not an email client - that means you are using the web
> > (Internet Explorer, Opera, Firefox, etc) to check your email.
> >
> > Control Panel --> Add ort Remove programs --> Check the "Show Updates" box,
> > find the latest updates installed (by date).
> >
> > --
> > Shenan Stanley
> > MS-MVP
> > --
> > How To Ask Questions The Smart Way
> > http://www.catb.org/~esr/faqs/smart-questions.html
> >
> >
> >

Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
googlewifi keeps auto loading .... hjg microsoft.public.internetexplorer.general 1 09-23-2009 22:46
Sep 2, Vista Home Premium Problems Loading WIndows Updates windows-vista-update Windows Vista Update 0 09-02-2009 19:20
windows updates not auto installing carl43m microsoft.public.windows.vista.general 1 05-22-2008 13:16
Can not get Windows auto updates to work! Tom microsoft.public.windowsupdate 5 05-18-2008 19:26
Auto Loading of Drivers John Harris microsoft.public.windows.vista.general 2 04-06-2007 18:59




All times are GMT +1. The time now is 11:03.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120