Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

RE: No audio device after latest Widows Update

microsoft.public.windowsupdate






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 09-18-2009
karl1945@live.ca
 

Posts: n/a
RE: No audio device after latest Widows Update


"JoeS." wrote:

> After allowing an Automatic Windows XP update, my onboard sound devices
> (SoundMax Digital Integrated Audio) disappeared. My motherboard is an ASUS
> P4S800D-E Deluxe socket 478 board.
> In device manager, the integrated sound card is there and "Working properly"
> Selecting properties, then the properties tab, shows Audio devices, Midi
> devices, and Mixer devices.
> Each of these states "the driver is enabled but has not been started." I am
> currently using SoundMAX Audio Driver version 5.12.01.3665, which is the
> latest driver shown on the ASUS website. I have tried starting each device
> under Component Services with no luck.. I have also tried doing a system
> restore to the last known working setting and also no luck. Lastly I have
> tried searching for and trying other drivers without any luck.

Reply With Quote
Sponsored Links
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Re: Lost Audio Device after Microsoft Update fookachoo microsoft.public.windowsupdate 2 08-27-2008 04:51
Re: Lost Audio Device after Microsoft Update Tim microsoft.public.windowsupdate 1 05-03-2008 18:59
Re: Lost Audio Device after Microsoft Update wrenchgirl microsoft.public.windowsupdate 2 11-23-2007 03:08
RE: No audio device after latest Widows Update ComputerU microsoft.public.windowsupdate 0 11-16-2007 08:44
Article ID: 929251 A High Definition (HD) audio device no longer plays audio files after a BIOS update on a Windows Vista-based computer KBArticles English 0 10-22-2007 20:00




All times are GMT +1. The time now is 13:50.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120