Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

problem on Dell after installing SP3

microsoft.public.windowsupdate






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 09-14-2008
mompox33
 

Posts: n/a
problem on Dell after installing SP3
I just installed SP3 2 days ago.

When I reboot the system, I get the following error (blue screen):
STOP: 0x000000FC (0xF7A118E8, 0x06B2E963, 0xF7A11848, 0x00000001)

It seems that I cannot afford neither to Boot in safe mode nor boot in
"last known good configuration"

I do not know what to do.

My computer is a Dell Dimension 5150
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2 (permalink)  
Old 09-14-2008
mompox33
 

Posts: n/a
Re: problem on Dell after installing SP3
On 14 sep, 11:49, mompox33 <mompo...@yahoo.com> wrote:
> I just installed SP3 2 days ago.
>
> When I reboot the system, I get the following error (blue screen):
> STOP: 0x000000FC (0xF7A118E8, 0x06B2E963, 0xF7A11848, 0x00000001)
>
> It seems that I cannot afford neither to Boot in safe mode nor boot in
> "last known good configuration"
>
> I do not know what to do.
>
> My computer is a Dell Dimension 5150


(I forgot to say that this is Windows XP Home)
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 09-14-2008
PA Bear [MS MVP]
 

Posts: n/a
Re: problem on Dell after installing SP3
See http://support.microsoft.com/kb/878474 (ignore the title)

Free unlimited installation and compatibility support is available for
Windows XP, but only for Service Pack 3 (SP3), until 14 Apr-09. Chat and
e-mail support is available only in the United States and Canada. Go to
http://support.microsoft.com/oas/def...spx?gprid=1173 | select "Windows
XP" then select "Windows XP Service Pack 3"
--
~Robear Dyer (PA Bear)
MS MVP-IE, Mail, Security, Windows Desktop Experience - since 2002
AumHa VSOP & Admin http://aumha.net
DTS-L http://dts-l.net/

mompox33 wrote:
> I just installed SP3 2 days ago.
>
> When I reboot the system, I get the following error (blue screen):
> STOP: 0x000000FC (0xF7A118E8, 0x06B2E963, 0xF7A11848, 0x00000001)
>
> It seems that I cannot afford neither to Boot in safe mode nor boot in
> "last known good configuration"
>
> I do not know what to do.
>
> My computer is a Dell Dimension 5150


Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 09-15-2008
TaurArian
 

Posts: n/a
Re: problem on Dell after installing SP3
+
http://forums.majorgeeks.com/showthread.php?t=168664
--
--------------------------------
TaurArian [MVP] 2005-2009
Update Services
http://taurarian.mvps.org


"mompox33" wrote:

> On 14 sep, 11:49, mompox33 <mompo...@yahoo.com> wrote:
> > I just installed SP3 2 days ago.
> >
> > When I reboot the system, I get the following error (blue screen):
> > STOP: 0x000000FC (0xF7A118E8, 0x06B2E963, 0xF7A11848, 0x00000001)
> >
> > It seems that I cannot afford neither to Boot in safe mode nor boot in
> > "last known good configuration"
> >
> > I do not know what to do.
> >
> > My computer is a Dell Dimension 5150

>
> (I forgot to say that this is Windows XP Home)
>

Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 09-16-2008
Alan
 

Posts: n/a
Re: problem on Dell after installing SP3
So....is it possible that mompox33 is really cindydenney ????

Whoever would have thunk it!! :->

Alan

"TaurArian" <taurarian@gmail.com> wrote in message
news:CC6FB717-9333-4891-B8D2-22EAB0585294@microsoft.com...
> +
> http://forums.majorgeeks.com/showthread.php?t=168664
> --
> --------------------------------
> TaurArian [MVP] 2005-2009
> Update Services
> http://taurarian.mvps.org
>
>
> "mompox33" wrote:
>
>> On 14 sep, 11:49, mompox33 <mompo...@yahoo.com> wrote:
>> > I just installed SP3 2 days ago.
>> >
>> > When I reboot the system, I get the following error (blue screen):
>> > STOP: 0x000000FC (0xF7A118E8, 0x06B2E963, 0xF7A11848, 0x00000001)
>> >
>> > It seems that I cannot afford neither to Boot in safe mode nor boot in
>> > "last known good configuration"
>> >
>> > I do not know what to do.
>> >
>> > My computer is a Dell Dimension 5150

>>
>> (I forgot to say that this is Windows XP Home)
>>



Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 09-16-2008
TaurArian
 

Posts: n/a
Re: problem on Dell after installing SP3
Possible but highly unlikely. The forum thread does suggest a solution to the
OP's problem though.
--
--------------------------------
TaurArian [MVP] 2005-2009
Update Services
http://taurarian.mvps.org


"Alan" wrote:

> So....is it possible that mompox33 is really cindydenney ????
>
> Whoever would have thunk it!! :->
>
> Alan
>
> "TaurArian" <taurarian@gmail.com> wrote in message
> news:CC6FB717-9333-4891-B8D2-22EAB0585294@microsoft.com...
> > +
> > http://forums.majorgeeks.com/showthread.php?t=168664
> > --
> > --------------------------------
> > TaurArian [MVP] 2005-2009
> > Update Services
> > http://taurarian.mvps.org
> >
> >
> > "mompox33" wrote:
> >
> >> On 14 sep, 11:49, mompox33 <mompo...@yahoo.com> wrote:
> >> > I just installed SP3 2 days ago.
> >> >
> >> > When I reboot the system, I get the following error (blue screen):
> >> > STOP: 0x000000FC (0xF7A118E8, 0x06B2E963, 0xF7A11848, 0x00000001)
> >> >
> >> > It seems that I cannot afford neither to Boot in safe mode nor boot in
> >> > "last known good configuration"
> >> >
> >> > I do not know what to do.
> >> >
> >> > My computer is a Dell Dimension 5150
> >>
> >> (I forgot to say that this is Windows XP Home)
> >>

>
>
>

Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Dell Inspiron 1501 won't turn off since installing SP1 Earle Horton microsoft.public.windows.vista.general 8 07-24-2008 13:50
installing XP on Win 2000 8100 dell laptop? Paranoia microsoft.public.windowsupdate 4 04-11-2008 01:05
Question, is it possible for installing -V-Ultimate on Dell Latitu Jamie microsoft.public.windows.vista.installation setup 6 03-29-2008 05:12
Installing Vista Business on Dell Vostro 1700 soundman32 microsoft.public.windows.vista.installation setup 7 11-01-2007 21:09
Installing a network printer on a Dell Latitude 131L with Vista Ul Bob K. microsoft.public.windows.vista.print fax scan 3 08-02-2007 16:30




All times are GMT +1. The time now is 00:28.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120