Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

Media Playback

microsoft.public.windowsupdate






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 09-14-2008
Slazra
 

Posts: n/a
Media Playback
I run decent computer (see below). After installing SP3 while playing music
on itunes, nothing new there, my music lags. And it seems as the play back
slows down to about a tenth of the normal speed, and then starts playing
normally.

Any ideas why? I don't think it is a hardware issue becuase it only does it
for media. Happens to DVDs and youtube as well.

Thanks,

AMD 3700+
2gb ram
ati x1900 all in wonder video card.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2 (permalink)  
Old 09-14-2008
PA Bear [MS MVP]
 

Posts: n/a
Re: Media Playback
Free unlimited installation and compatibility support is available for
Windows XP, but only for Service Pack 3 (SP3), until 14 Apr-09. Chat and
e-mail support is available only in the United States and Canada. Go to
http://support.microsoft.com/oas/def...spx?gprid=1173 | select "Windows
XP" then select "Windows XP Service Pack 3"
--
~Robear Dyer (PA Bear)
MS MVP-IE, Mail, Security, Windows Desktop Experience - since 2002
AumHa VSOP & Admin http://aumha.net
DTS-L http://dts-l.net/

Slazra wrote:
> I run decent computer (see below). After installing SP3 while playing
> music
> on itunes, nothing new there, my music lags. And it seems as the play
> back
> slows down to about a tenth of the normal speed, and then starts playing
> normally.
>
> Any ideas why? I don't think it is a hardware issue becuase it only does
> it
> for media. Happens to DVDs and youtube as well.
>
> Thanks,
>
> AMD 3700+
> 2gb ram
> ati x1900 all in wonder video card.


Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
No audio for media playback danmo microsoft.public.windows.vista hardware devices 0 11-27-2007 06:55
Media Center TV Playback Greg microsoft.public.windows.vista.music pictures video 4 10-23-2007 17:31
Article ID: 933708 When you use Windows Media Player 11 to play a Windows Media Video (WMV) file in Windows Vista, a vertical line may appear in the middle of the playback window KBArticles English 0 10-22-2007 20:00
Windows Media Player Playback Brian Altenhofel microsoft.public.windows.vista.performance maintenance 1 06-09-2007 10:23




All times are GMT +1. The time now is 17:55.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120