Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

RE: No Audio Device

microsoft.public.windowsupdate






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 07-17-2008
rjc
 

Posts: n/a
RE: No Audio Device
Can you find that post? I have Vista and I'd love to knowwhich update to
uninstall. Thanks!

"Lan Doan" wrote:

> I had this exact problem after the latest series of update by microsoft. Everything was fine before, then after the update, no sound would play for games or even Windows Media Player. I couldn't even bring up the volumn control because there was no sound device, however the log on/off sound still played normally. I did a check on my sound devices and everything was running normally. So... I googled it.
>
> Aside from this particular thread, I also found a thread of a very similar problem, but for Vista, in which a windows update killed the sound, and that the fix was to remove the erroneous update. So I went into Add/Remove new progams, toggled "show updates" and removed the latest series of updates one by one. When I removed "Security Update for Windows XP (KB935839)", everything worked again (sounds plays normally). I proceeded to install all the other updates except for that particular one, and everything is still working. So I'm guessing that is the problem.
>
> Just thought I would post my results. Hopefully it will be of some help.
>
> EggHeadCafe.com - .NET Developer Portal of Choice
> http://www.eggheadcafe.com
>

Reply With Quote
Sponsored Links
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Article ID: 936004 A USB telephony device that is installed on a Windows Vista-based computer is unexpectedly set as the default audio device KBArticles English 0 10-22-2007 20:00
Article ID: 940685 An audio device outputs PCM audio instead of DTS audio from the S/PDIF connection in Windows Vista KBArticles English 0 10-22-2007 20:00
[KB] There is no longer any audio playback after you unplug a USB audio device from a Windows Vista-based computer Alezito [MS MVP] microsoft.public.es.windowsvista 0 05-16-2007 07:02




All times are GMT +1. The time now is 09:37.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120