Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

Windows XP SP3 shutdown problem

microsoft.public.windowsupdate






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 06-11-2008
R W Johnson
 

Posts: n/a
Windows XP SP3 shutdown problem
I just installed Windows XP SP3 from the MS Update site and now my computer
will not turn off. You do a Shutdown and it reboots instead of turning off.
This was a new install of XP Pro with SP2 installed before SP3 from Update
site. The reason I did a new install is that I installed SP3 and had the
same problem and thought it was because I was using a new power supply or
something. This is a fairly new board that had no problems with just SP2
installed. The board is a ECS MS-7032 Ver. 1 and I have tried 3 new power
supplies.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2 (permalink)  
Old 06-11-2008
R W Johnson
 

Posts: n/a
RE: Windows XP SP3 shutdown problem
Ignore this idiotic request for help. Turns out that it was of those ID 10 T
problems. I had hooked up 2 CD-ROM drives and had the 40-pin bus cable
hooked up backwards on one of them. Machine ran, but would not shut down.
XP SP3 installation had nothing to do with it except hooked up drives around
that time. Sorry.

"R W Johnson" wrote:

> I just installed Windows XP SP3 from the MS Update site and now my computer
> will not turn off. You do a Shutdown and it reboots instead of turning off.
> This was a new install of XP Pro with SP2 installed before SP3 from Update
> site. The reason I did a new install is that I installed SP3 and had the
> same problem and thought it was because I was using a new power supply or
> something. This is a fairly new board that had no problems with just SP2
> installed. The board is a ECS MS-7032 Ver. 1 and I have tried 3 new power
> supplies.

Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Readyboost shutdown problem ymyinfinity Windows Vista Home Premium 1 05-10-2008 11:45
Shutdown Problem Lamboali microsoft.public.windows.vista.general 10 05-08-2008 03:46
shutdown problem PRATIK _ coolz microsoft.public.windows.vista.performance maintenance 1 09-11-2007 14:22
Windows Mail Shutdown problem minty microsoft.public.windows.vista.mail 10 08-22-2007 19:28
Shutdown Problem =?Utf-8?B?RWQ5OQ==?= microsoft.public.windows.vista.general 3 03-04-2007 00:44




All times are GMT +1. The time now is 19:27.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120