Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

Strange startup of Vista after updates

microsoft.public.windowsupdate






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 02-29-2008
Marije
 

Posts: n/a
Strange startup of Vista after updates
Hi,

About 2 to 3 months ago I let Windows Update update my computer.
Everything seemd to go fine, all the updates were installed correctly. I was
done with working on the computer, so I switched it off. But the next time
(one day later) I started up the computer, he did not start (not even in safe
mode). After attempting to start several times (about 10 times I guess) I
managed to get the computer working again. since then, my computer starts up
fine, except for one thing:
When the first startup-page appears on the screen, you see the logo and name
of the Microsoft Corporation and beneath that a bar filled withe green
blocks/little cubes that move from left to right (don't know what's the name
of that bar, but I hope you know what I mean).
Both logo and Microsoft name plus the bar were centrated in the middle of my
screen before the updates and troublesome startups (that are now solved).
Now, the logo, name and bar are transferred/dislocated a bit to the right
(not totally to the right side of my screen, but they appear to have moved a
bit to the right).
I do find that strange since it's location was first (and from the
beginning) in the center of my screen.
I have no idea how to solve this. Has anyone of you encountered this problem
before or does anyone know how to solve it????????


Reply With Quote
Sponsored Links
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Strange startup Vista Marije microsoft.public.windows.vista.general 5 03-01-2008 14:49
Strange startup Vista (green bar dislocated) Marije microsoft.public.windows.vista.installation setup 0 02-29-2008 16:39
Slow Startup After 2-13-08 Windows Updates - Vista Business wstaylor microsoft.public.windowsupdate 2 02-15-2008 18:44
IT or Network xpertise needed - strange no startup problem Azin microsoft.public.windows.vista.networking sharing 6 01-16-2008 00:14
Strange Notepad window on startup =?Utf-8?B?QXNrZXIyNA==?= microsoft.public.windows.vista.installation setup 4 03-30-2007 04:30




All times are GMT +1. The time now is 05:49.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120