Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

v4 instead of v6

microsoft.public.windowsupdate






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 12-13-2007
blackpiranha
 

Posts: n/a
v4 instead of v6
Hi,

I'm running on WinXP x64 SP2 and have installed all available updates (+ie7,
mp11).

Now when I start windowsupdate over Tools->Windows Update, the following
site is opened:
http://v4.windowsupdate.microsoft.com/de/default.asp
The search for update is quitted by an fault (no description).

Normally, the following page should be opened:
http://www.update.microsoft.com/wind...t.aspx%3Fln=de


Can anybody help me???
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2 (permalink)  
Old 12-13-2007
PA Bear
 

Posts: n/a
Re: v4 instead of v6
Start a free Windows Update support incident request:
https://support.microsoft.com/oas/de...spx?gprid=6527

Support for Windows Update:
http://support.microsoft.com/gp/wusupport

Customers in the U.S. and Canada can receive technical support from
Microsoft Product Support Services at 1-866-PCSAFETY. There is no-charge for
support calls that are associated with security updates. When you call,
clearly state that your problem is related to a Security Update and cite the
update's KB number (e.g., KB931678).

In other countries, see
http://support.microsoft.com/default...r=securityhome > "No-Charge
Support...for virus and other security-related" issues in right-hand menu
for localized contact information.

For more information about how to contact Microsoft for support issues,
visit the International Support Web site:
https://support.microsoft.com/common/international.aspx

Tip: Temporarily disable real-time protection by your anti-virus and/or
anti-spyware applications (e.g., CounterSpy, Spysweeper, Spybot, AVG
Anti-Spyware) and/or any third-party firewall (e.g., ZA) before attempting
to install the update(s). [Make certain the Windows Firewall *is* enabled.]
--
~Robear Dyer (PA Bear)
MS MVP-Windows (IE, OE, Security, Shell/User)
AumHa VSOP & Admin; DTS-L.org

blackpiranha wrote:
> I'm running on WinXP x64 SP2 and have installed all available updates
> (+ie7,
> mp11).
>
> Now when I start windowsupdate over Tools->Windows Update, the following
> site is opened:
> http://v4.windowsupdate.microsoft.com/de/default.asp
> The search for update is quitted by an fault (no description).
>
> Normally, the following page should be opened:
> http://www.update.microsoft.com/wind...t.aspx%3Fln=de
>
>
> Can anybody help me???


Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 12-14-2007
Jim De Arras
 

Posts: n/a
v4 instead of v6
This just happened to me, too, after loading all updates.

Jim

EggHeadCafe - .NET Developer Portal of Choice
http://www.eggheadcafe.com
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 12-23-2007
c7eaver@googlemail.com
 

Posts: n/a
Re: v4 instead of v6
Hey guys....
same think with my system...
Windows x64 Professional...

Windows-Update function keeps kicking me on V4 instead of disered
V6....

Intermediate Work-Around: Internet Options - Advanced - Reset...
.... after having reset IE7, V6-version will show up as usual....?

Have you found out anything, yet?
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 01-02-2008
JP
 

Posts: n/a
Re: v4 instead of v6
Yes!
The same thing with my x64 SP2 system.
I tried everything but nothing is working.

Has anybody have the solution?
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 01-02-2008
Robert Aldwinckle
 

Posts: n/a
Re: v4 instead of v6
(cross-post added to 64bit General)
"JP" <JP@discussions.microsoft.com> wrote in message
news:0BC6A7AB-69A5-4FD7-A29B-477C1816E59F@microsoft.com...
> Yes!
> The same thing with my x64 SP2 system.
> I tried everything but nothing is working.
>
> Has anybody have the solution?



What is the User-Agent involved? (E.g. use Fiddler2.)
Perhaps there is something confusing about it which makes WU
assume it is the least capable browser?

Try using a User-Agent spoof? (e.g. ref. KB923196)

Cross-posting to a 64-bit NG in case this is already a known issue.


Good luck

Robert Aldwinckle
---


Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




All times are GMT +1. The time now is 03:16.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120