Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

come mai?

microsoft.public.it.windows.vista






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 12-16-2009
Piero
 

Posts: n/a
come mai?
Vorrei chiedervio una cosa...

E' da un po' di tempo che mi succede questo:

Tutte le volte che ci sono gli aggiornamenti di windows (Vista), li f e va
tutto a buon fine, dopo il riavvio, faccio partire emule e tutto ok.

Dopo un po' torno a vedere ed tutto bloccato anche il mouse, devo spegnere
letteralmente con il tasto di accensione e poi riavvio e va tutto a buon
fine, e funziona regolarmenmte tutto.

Questo succede solo dopo gli aggiornamenti di windows e solo una volta
perch dopo va tutto regolarmente per sempre.

Cosa pu essere?

Grazie a tutti e Buone Feste

Reply With Quote
Sponsored Links
  #2 (permalink)  
Old 12-16-2009
pelmo
 

Posts: n/a
Re: come mai?

"Piero" <p.fabbian@alice.it> ha scritto nel messaggio
news:4b28b619$0$815$4fafbaef@reader5.news.tin.it.. .
> Vorrei chiedervio una cosa...
>
> E' da un po' di tempo che mi succede questo:
>
> Tutte le volte che ci sono gli aggiornamenti di windows (Vista), li f e
> va tutto a buon fine, dopo il riavvio, faccio partire emule e tutto ok.
>
> Dopo un po' torno a vedere ed tutto bloccato anche il mouse, devo
> spegnere letteralmente con il tasto di accensione e poi riavvio e va tutto
> a buon fine, e funziona regolarmenmte tutto.
>
> Questo succede solo dopo gli aggiornamenti di windows e solo una volta
> perch dopo va tutto regolarmente per sempre.
>
> Cosa pu essere?
>
> Grazie a tutti e Buone Feste


pu essere che invece di spegnere il pc lo metti in standby invece di
spegnerlo del tutto la prima volta?
poi forzi lo spegnimento e tutto va a posto

Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




All times are GMT +1. The time now is 15:43.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120