Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

IE7 pages open very slow when page has any video

microsoft.public.windows.vista.security






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 03-24-2008
Stu Wilson
 

Posts: n/a
IE7 pages open very slow when page has any video
I have a new computer running Vista with a broadband connection. A lot of
web pages open very slowly. I found that if I disable Shockwave player
pages load fine. Also if I disable the protected mode (UAC) pages load
fine. Is there anyway to get pages to load normally without having to
disable these items?

Reply With Quote
Sponsored Links
  #2 (permalink)  
Old 03-24-2008
Bob
 

Posts: n/a
Re: IE7 pages open very slow when page has any video
You'll get better answers if you post to:
microsoft.public.internetexplorer.general

"Stu Wilson" <swilson8@twcny.rr.com> wrote in message
news:6BF10228-FB0C-4702-8093-E5A5EE5C5D15@microsoft.com...
>I have a new computer running Vista with a broadband connection. A lot
>of web pages open very slowly. I found that if I disable Shockwave player
>pages load fine. Also if I disable the protected mode (UAC) pages load
>fine. Is there anyway to get pages to load normally without having to
>disable these items?


Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Article ID: 940266 When you try to open some Web sites on a Windows Vista-based computer, you may experience slow Internet connectivity, and you may receive an error message: "Page could not be displayed" KBArticles English 0 10-22-2007 20:00
Re: IE7 slow to load some pages Robert Aldwinckle microsoft.public.windows.vista.networking sharing 1 09-14-2007 22:05
Deleting single pages from multi-page attachments? - 2nd Request Blue Max microsoft.public.windows.vista.print fax scan 3 06-09-2007 16:30
Deleting single pages from multi-page attachments? Blue Max microsoft.public.windows.vista.print fax scan 0 05-18-2007 01:00
slow opening web pages =?Utf-8?B?d3l2ZXJu?= microsoft.public.windows.vista.general 1 03-06-2007 13:32




All times are GMT +1. The time now is 03:37.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120