Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

Spooler problems reinstalling Lexmark

microsoft.public.windows.vista.print fax scan






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 02-10-2009
MrsManolo
 

Posts: n/a
Spooler problems reinstalling Lexmark
I had Lexmark all-in-one X5260 and an old Epson printer installed on my Vista
Business Sony Vaio laptop without problem since early 2008. Yesterday I
removed the old Epson, with problems, as it had a test print still in the
spooler. Since then I have had “Spooler SubSystem App” problems and been
unable to re-install or print from the Lexmark. I did System Restore back to
the day before I removed the Epson printer. I carefully removed the Epson
printer. Still no printing with Lexmark. I have followed the
recommendations of many of the posts here, especially “Spooler SubSystem App”
with Alan Morris and Eddie. I uninstalled Lexmark. I followed the procedure
recommended in http://members.shaw.ca/bsanders/CleanPrinterDrivers.htm
and presumed I deleted the drivers and spoolers. However I was unable to do
the “net stop spooler” and “net stop spooler”. I got the response “System
error 5 has occurred. Access is denied”. In Command Prompt I was not at the
root directory, I was at C:\Users\Vaio. (Vaio is my user name.) I am the
only user of this laptop and my printer is plugged into a USB port, not
networked.
I then tried to install from the Lexmark 5200 Series CD. Before getting to
the “detecting your printer” phase, I got the Spooler SubSystem App closed
error message. Lexmark 5200 now appears in my printers but a test page print
or doc print does not work.

Reply With Quote
Sponsored Links
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Spooler Subsytem App problems reinstalling Lexmark MrsManolo microsoft.public.windows.vista.print fax scan 7 02-15-2009 07:19
Spooler Subsystem App problems reinstalling Lexmark MrsManolo microsoft.public.windows.vista.print fax scan 0 02-10-2009 21:56
Spooler Subsystem problems reinstalling Lexmark MrsManolo microsoft.public.windows.vista.print fax scan 0 02-09-2009 21:19
Spooler Subsystem App problems reinstalling Lexmark MrsManolo microsoft.public.windows.vista.print fax scan 0 02-09-2009 21:10
Spooler Subsystem problems reinstalling Lexmark MrsManolo microsoft.public.windows.vista.print fax scan 0 02-08-2009 21:41




All times are GMT +1. The time now is 15:24.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120