Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

Printers only print headers -- no message

microsoft.public.windows.vista.print fax scan






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 01-27-2008
2beirv
 

Posts: n/a
Printers only print headers -- no message
I have added a new computer running Vista Home Premium to our home network.
I am using two printers: an Epson Stylus CX6600 and an Epson Stylus Photo
2000P. Both printers are fine with web sites and Word documents. The
problem is with e-mails. Both print only the header (From, To, Sent and
Subject) and the rest of the e-mail is blank! I have not found any settings
that correct the problem. Also, I am using Windows Mail (after many years
of Outlook Express).
I am able to forward the e-mail to other computers (running XP) and those
computers can print the entire e-mail to their printer.
I don't think that I did anything unusual in hooking up the printers. Vista
installed drivers immediately.

I would appreciate anyone's insight on this problem--especially a solution.

Irv

Reply With Quote
Sponsored Links
  #2 (permalink)  
Old 01-29-2008
2beirv
 

Posts: n/a
UPDATE Re: Printers only print headers -- but not the message
Still hoping for a helpful response.
Just tried deleting both printers, disconnecting their USB cables and
turning them off.
Then I let them rest while reading some other related messages in this
group.
Last, I turned on the Epson CX6600 and then plugged in the USB cable to the
computer (which beeped).
Alas, still prints header only!
So I turned on the 2000P and then plugged in its USB cable. Also, still
prints the header only.

What am I doing wrong? Help, please.

Irv

"2beirv" <2beirv@comcast.net> wrote in message
news:OoXtGnIYIHA.4172@TK2MSFTNGP02.phx.gbl...
>I have added a new computer running Vista Home Premium to our home network.
>I am using two printers: an Epson Stylus CX6600 and an Epson Stylus Photo
>2000P. Both printers are fine with web sites and Word documents. The
>problem is with e-mails. Both print only the header (From, To, Sent and
>Subject) and the rest of the e-mail is blank! I have not found any
>settings that correct the problem. Also, I am using Windows Mail (after
>many years of Outlook Express).
> I am able to forward the e-mail to other computers (running XP) and those
> computers can print the entire e-mail to their printer.
> I don't think that I did anything unusual in hooking up the printers.
> Vista installed drivers immediately.
>
> I would appreciate anyone's insight on this problem--especially a
> solution.
>
> Irv


Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 06-08-2008
levynyc
 

Posts: n/a
Re: Printers only print headers -- no message

I do not know if you ever got a useful answer to your question, but your
forum posting popped up when I was searching in Google for Vista drivers
for the Epson 2000P. Can you tell me what driver you are using? Epson
does not apparently provide one, and although I managed to patch
something together, the color rendering is not good. I'd be interested
in trying another driver. Please E-mail me at levy@nyc.rr.com


--
levynyc
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Message headers do not match messages TomS microsoft.public.windows.vista.mail 0 12-02-2007 02:00
Link between Unicode reading font and message headers David Trimboli microsoft.public.windows.vista.mail 3 11-06-2007 21:09
Need to reset Headers & Footers - Print Preview/Page Setup Nana microsoft.public.windows.vista.print fax scan 0 08-13-2007 02:06
Email headers will not print =?Utf-8?B?RGFuVzk5OTk=?= microsoft.public.windows.vista.mail 1 04-11-2007 21:22
Message Rules for headers (not email body) ... Terry Schwarz microsoft.public.windows.vista.mail 1 03-05-2007 02:17




All times are GMT +1. The time now is 06:25.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120