Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

Possible bug in WMI

microsoft.public.windows.vista.performance maintenance






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 05-11-2007
Fr3d
 

Posts: n/a
Possible bug in WMI
When running a query such as "Select * from Win32_Processor" using WMI,
specifically when trying to get the LoadPercentage. this line is appended
several times to C:\Windows\System32\wbem\Logs\FrameWork.log

Failed to read Perflib key: 5 05/11/2007 02:19:16.714 thread:4912
[d:\vistartm\admin\wmi\wbem\providers\win32provider \common\perfdata.cpp.371]

Is there a patch available for this problem? Or is LoadPercentage removed in
Vista?

----------------
This post is a suggestion for Microsoft, and Microsoft responds to the
suggestions with the most votes. To vote for this suggestion, click the "I
Agree" button in the message pane. If you do not see the button, follow this
link to open the suggestion in the Microsoft Web-based Newsreader and then
click "I Agree" in the message pane.

http://windowshelp.microsoft.com/com...ce_maintenance
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Error: WMI Reverse Adapter Jon Davis microsoft.public.windows.vista.general 0 05-07-2007 08:48
WMI Rebuild Kevin microsoft.public.windows.vista.general 0 04-14-2007 20:38
Vista services WMI script Richard Stallmann microsoft.public.windows.vista.general 0 03-22-2007 00:56
Creating WMI Discover WinPEs =?Utf-8?B?T3IgVHNlbWFo?= microsoft.public.windows.vista.general 1 02-28-2007 19:59
Is it essential to use MMC and WMI?? Lelly microsoft.public.windows.vista.administration accounts passwords 0 02-28-2007 14:13




All times are GMT +1. The time now is 14:29.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120