Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

no audio device is installed

microsoft.public.windows.vista.performance maintenance






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 06-20-2008
Kat88mar
 

Posts: n/a
no audio device is installed
I have a Gateway notebook model #CX2755.
I have no idea what happened.
The last time I used my notebook it was working fine, including the sound.
But now there's absolutly no sound.
I even went to Gateway.com and
put in all my computer info then went to downloads and found SOUND.
Downloaded one of the applications and it said I DL the wrong one. So I DL
the other one and it said the same thing. PLEASE HELP!!!
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2 (permalink)  
Old 06-20-2008
Nonny
 

Posts: n/a
Re: no audio device is installed
On Thu, 19 Jun 2008 19:46:00 -0700, Kat88mar
<Kat88mar@discussions.microsoft.com> wrote:

>I have a Gateway notebook model #CX2755.
>I have no idea what happened.
>The last time I used my notebook it was working fine, including the sound.
>But now there's absolutly no sound.
>I even went to Gateway.com and
>put in all my computer info then went to downloads and found SOUND.
>Downloaded one of the applications and it said I DL the wrong one. So I DL
>the other one and it said the same thing. PLEASE HELP!!!


Try running System Restore and restore it to a date before this
problem began.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
No Audio output device is installed tnaseemom microsoft.public.windows.vista hardware devices 4 02-18-2009 17:32
No Audio Output Device is Installed Danizma microsoft.public.windows.vista.general 12 01-02-2009 13:02
audio device not installed Kristin microsoft.public.windows.vista.music pictures video 6 03-31-2008 08:58
Article ID: 936004 A USB telephony device that is installed on a Windows Vista-based computer is unexpectedly set as the default audio device KBArticles English 0 10-22-2007 20:00
Re: No Audio Output Device is Installed. MikeM microsoft.public.windows.vista.music pictures video 1 01-11-2007 08:31




All times are GMT +1. The time now is 04:08.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120