Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

Sound dissappears

microsoft.public.windows.vista.performance maintenance






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 01-15-2008
Selector
 

Posts: n/a
Sound dissappears
Hi,
I have a very frustrating problem. The sound from my pc will work great one
moment just to completely dissappear the next. I've had vista for more than a
half year without any sound issues, but about two weeks ago this problem
started. At first I figured it was a problem with the onboard sound, and
decided to buy a regular soundcard (creative x-fi xtrememusic). The problem
continues however.

The sound works fine right after driver installation, but at some point
within the next 24 hours it will suddenly dissappear without any apparent
reason. It has happened when I was listening to music or watching tv with
nothing else running in the background. Sometimes the sound will come back
just as suddenly as it has gone, but it can take hours and seems to be just
as random as when it goes. Restarting the computer sometimes helps but most
often doesn't.

I have installed the newest drivers to every piece of hardware and every
update to Vista (not SP1-RC1), and have also tried to do a complete reinstall
of vista with a clean harddrive, but the problem persists.

I have looked in the eventlog but can find nothing that looks to be related.
There are no reports of error or any other visual sign of there being a
problem.

Any suggestions or help is appreciated.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sound Problems - Vent, Xfire, Steam voice - no sound ZebraS microsoft.public.windows.vista hardware devices 3 05-08-2009 22:18
Line-in to sound card - no sound, no volume display JRW microsoft.public.windows.vista hardware devices 3 12-02-2007 03:31
Article ID: 925811 You may not hear any sound when you play back a recording that was recorded by using the Sound Recorder application in Windows Vista KBArticles English 0 10-22-2007 20:00
Setting per Application Sound Output, or Per Sound Type Outputs... Michichael microsoft.public.windows.vista.general 0 09-24-2007 07:40
mouse pointer dissappears coastalbreeze64 microsoft.public.windows.vista.general 1 05-11-2007 14:00




All times are GMT +1. The time now is 08:52.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120