Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

Readyboost drive

microsoft.public.windows.vista.performance maintenance






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 02-09-2007
canixs
 

Posts: n/a
Readyboost drive
I have a gateway 7510gx with 1.5G ram, running window vista x64. I also
dedicated a 4G 150x Lexar usb jumpdrive lightning for the Readyboost. Every
time the USB drive is writing data or reading the data, my sound card
(creative audigy 2 ZS notebook) got very bad static noise. My CPU usage are
at 20%-30% most of the time with couple opened programs, my question is: is
this normal?

Reply With Quote
Sponsored Links
  #2 (permalink)  
Old 02-09-2007
=?Utf-8?B?R1NxdWFyZQ==?=
 

Posts: n/a
RE: Readyboost drive
I have the same problem with the Audigy 2 ZS. I believe the problem is with
the VERY beta creative labs drivers. I have also had a situation where my USB
BUS had completely locked up after writing to the Readyboost Flash Drive. I
needed to remove power from the PC to reset it. After rebooting Vista listed
4 reasons for the lockup. All were related to the Creative Drivers.

"canixs" wrote:

> I have a gateway 7510gx with 1.5G ram, running window vista x64. I also
> dedicated a 4G 150x Lexar usb jumpdrive lightning for the Readyboost. Every
> time the USB drive is writing data or reading the data, my sound card
> (creative audigy 2 ZS notebook) got very bad static noise. My CPU usage are
> at 20%-30% most of the time with couple opened programs, my question is: is
> this normal?
>

Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New Hard Drive =?Utf-8?B?U3RldmVESA==?= microsoft.public.windows.vista.installation setup 9 05-03-2007 03:08
Saving to Network Drive Ihar microsoft.public.windows.vista.networking sharing 6 03-05-2007 12:59
Different Trouble Sharing a Vista Drive Scott Meyers microsoft.public.windows.vista.networking sharing 7 03-03-2007 06:57
Convert to Basic Disk? =?Utf-8?B?ZGR3ZWJi?= microsoft.public.windows.vista.general 9 03-03-2007 00:38
Right SD for ReadyBoost drive =?Utf-8?B?YnJvY2NvbGliZWVm?= microsoft.public.windows.vista.performance maintenance 4 02-15-2007 01:13




All times are GMT +1. The time now is 13:55.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120