Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

Sound issues (Vista)

microsoft.public.windows.vista.performance maintenance






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 11-10-2007
Chris
 

Posts: n/a
Sound issues (Vista)
I am getting distortion, and time delays on audio playback. I have
downloaded the (Vista compatilbe driver) from my mainboards web site twice
and I still have this problem. The whole purpose of me building this
computer is for home studio recording, I never had this problem until I put
Vista on my computer. I've deleted the driver and installed it twice, I have
Sound Blaster Audigy built into my mainboard (MSI, K8N diamond plus). I have
also went to Creative's web site and there Vista compatilbe Driver will not
even load on my computer, an error pops up saying somthing like "cannot find
the Device". My audio seems fine for a couple of minutes of playback but
soon after the destortion kicks in. If I close the program (Itunes, WINAMP,
or media player) and open it back up the audio is fine for a short time then
repeats the problem. Should I go back to XP (to which I never had this
problem and forget Vista), or are there any options to this problem. Vista
certainly has not been good to me at all.
My computer specs are: AMD opteron 180 on a K8N diamond plus mainboard, 2
gigs ram, and a Basiq 500 watt power supply.
Thanks Chris
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Realtek AC97 and Windows Vista Sound Issues. Micheal M microsoft.public.windows.vista hardware devices 3 11-08-2007 04:08
Vista Internet sound issues Logan S microsoft.public.windows.vista hardware devices 1 10-02-2007 23:34
Sound issues with media center pc and vista unspun microsoft.public.windows.vista.general 15 08-23-2007 20:01
Laptops sound issues........Vista??????? Jim microsoft.public.windows.vista.general 25 07-27-2007 11:22
Sound issues with Vista Chyann1010 microsoft.public.windows.vista.general 1 07-10-2007 11:24




All times are GMT +1. The time now is 04:56.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120