Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

Something is wrong in Vista

microsoft.public.windows.vista.performance maintenance






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 10-28-2007
Americo
 

Posts: n/a
Something is wrong in Vista
Hi!

I have just installed Vista in 2 computers in the first one i have installed
vista home basic and this computer has a pentium 4 Cpu to 2,6 Ghz, 1Gb ram
memory a graphic card with 256 mb memmory and Aero doesn't work because the
computer's prestanda. If i check the system property I get: processor 4.0,
memmory 4.4, graphic 4.6, harddrive, 5.3. This is in the first computer.
Now, in the second computer I have installed Vista ultimate with working
Aero. This computer has a Pentium 4 Cpu to 3,0 Ghz, 2 Gb ram, graphic card
with 256 Mb and 2 screen conneted to the card. Now, the system property in
this computer says that I get an 2.8 for the cpu, memory 5.3, graphic 2.8,
harddrive 5.5.
If you se though in the second computer the cpu is more powerfull than in
the first one its get a lower value, the same with the graphic and Aero is
working but not in the first computer.
Why is this happening ?


Reply With Quote
Sponsored Links
  #2 (permalink)  
Old 10-30-2007
Mark Veldhuis
 

Posts: n/a
Re: Something is wrong in Vista
In article <0CA343B3-4015-4013-BC07-A10D5C740014@microsoft.com>,
Americo@discussions.microsoft.com says...
> If you se though in the second computer the cpu is more powerfull than in
> the first one its get a lower value, the same with the graphic and Aero is
> working but not in the first computer.
> Why is this happening ?


Your first computer is running Vista Home Basic, and Aero is not
included in that version.

Mark.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
What the H is wrong with Vista networking? Norb microsoft.public.windows.vista.networking sharing 1 10-31-2007 22:09
The wrong vista =?Utf-8?B?c3dpZGR6em9u?= microsoft.public.windows.vista.general 9 03-01-2007 03:39
WMP 11 - vista error? or am i doing something wrong jackyt microsoft.public.windows.vista.general 2 02-26-2007 14:34
I think i got the wrong version of Vista Broker72 Windows Vista Home Premium 1 02-17-2007 21:27
Wrong DVD in Vista Box =?Utf-8?B?Um9u?= microsoft.public.windows.vista.installation setup 5 02-05-2007 22:54




All times are GMT +1. The time now is 16:48.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120