Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

Can't access Internet Explorer 7 with newly installed Vista

microsoft.public.windows.vista.networking sharing






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 05-06-2007
JJ
 

Posts: n/a
Can't access Internet Explorer 7 with newly installed Vista
Just installed Vista Business. Before opening Internet Explorer 7 i have to
go in to the internet setup, advance options and "reset" the whole thin. I
can then open Explorer but if I want to open a new Explorer window I have to
go reset the system again. Opera works fine.

Anyone have a fixit
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2 (permalink)  
Old 05-06-2007
Neil Harley
 

Posts: n/a
Re: Can't access Internet Explorer 7 with newly installed Vista
JJ wrote:
> Just installed Vista Business. Before opening Internet Explorer 7 i
> have to go in to the internet setup, advance options and "reset" the
> whole thin. I can then open Explorer but if I want to open a new
> Explorer window I have to go reset the system again. Opera works fine.
>
> Anyone have a fixit


As you've got Vista Business version would it be possible that you're
receiving settings from a domain controller which are somehow causing this
problem for you?


Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
installed NIS 2007 on vista laptop, now I cannot connect to the internet rplazz@yahoo.com microsoft.public.windows.vista.security 4 04-16-2007 16:37
Vista and Internet Explorer Gus Porteners microsoft.public.windows.vista.general 2 04-11-2007 06:47
internet explorer 7 on vista =?Utf-8?B?aGFyaWRhc3M=?= microsoft.public.windows.vista.general 2 03-07-2007 18:31
Internet Explorer access Puppy Breath microsoft.public.windows.vista.administration accounts passwords 1 03-01-2007 20:55
Installed Vista, lost internet =?Utf-8?B?UGFzdG9yIEJvYg==?= microsoft.public.windows.vista.general 5 02-19-2007 20:08




All times are GMT +1. The time now is 22:19.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120