Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

vpn device missing

microsoft.public.windows.vista.networking sharing






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 07-16-2008
Tweezer
 

Posts: n/a
vpn device missing
First I'd like to say that this a real problem and other folks are having it.
I'm an MCSE and professional admin and have been since the days of NT4 so I
do have a clue and this isn't a minor configuration issue. Now the details.

I was using vista to connect to a PPTP server and it has been working for
months until recently. When I now attempt to connect it wants to dial in. I
checked the connection properties and under the connect using header it shows
a red x and "Removed WAN Miniport (L2TP) (VPN0-0)" I have tried almost all
of the solutions you see when you do a google search for "vista vpn device
missing" to no avail.

I have followed the procedure in article 953795 and it hasen't helped.

Another clue is that the system tray and network map show I'm not connected
to the Internet when I am. I'm posting this while it says I'm not connected.
I have seen numerous posts about the network map being wrong. I'm guessing
that most of these people are having the same problem, but they probably
don't use L2TP/PPTP VPN connections. Another thing I have tried is creating
a new VPN connection. I'm open for other suggestions.

Thanks
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Device Type missing from Device Manager rjk42 microsoft.public.windows.vista hardware devices 9 07-01-2007 12:52
Missing or corrupted device driver =?Utf-8?B?YXJzb25pdGU=?= microsoft.public.windows.vista hardware devices 2 03-28-2007 02:16
RE: Missing or corrupted device driver =?Utf-8?B?YXJzb25pdGU=?= microsoft.public.windows.vista hardware devices 0 03-28-2007 00:02
audio output device missing =?Utf-8?B?anJv?= microsoft.public.windows.vista hardware devices 6 02-28-2007 02:56
Required cd/dvd drive device driver is missing Maf-Kees microsoft.public.windows.vista.installation setup 3 01-29-2007 04:32




All times are GMT +1. The time now is 04:51.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120