Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

Compaq presario C700 stopped accessing internet

microsoft.public.windows.vista.networking sharing






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 07-14-2008
Chris Taylor
 

Posts: n/a
Compaq presario C700 stopped accessing internet
My laptop was working well on the net till the other day now it wont
connect btw this is wireless from home. I think I may have messed with
the wep setting now I don't know how to get back there. How do I know
what channel the wireless is using I think I had to play with that first
to get it working it now uses channel 6 on the D-link
DSL-G604TMODEM/ROUTER. I have very little knowledge of networking please
start simple for me.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2 (permalink)  
Old 07-14-2008
Chris Taylor
 

Posts: n/a
Re: Compaq presario C700 stopped accessing internet
I was going to include the out put of ipconfig but I can't remember how
to get the output to file
Chris Taylor wrote:
> My laptop was working well on the net till the other day now it wont
> connect btw this is wireless from home. I think I may have messed with
> the wep setting now I don't know how to get back there. How do I know
> what channel the wireless is using I think I had to play with that first
> to get it working it now uses channel 6 on the D-link
> DSL-G604TMODEM/ROUTER. I have very little knowledge of networking please
> start simple for me.

Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 07-14-2008
Robert L. \(MS-MVP\)
 

Posts: n/a
Re: Compaq presario C700 stopped accessing internet
Do you receive the signal? To post back the result of ipconfig /all, do this
command: ipconfig /all >c:\ipconfig.txt. Then copy it from the c drive.

--
Bob Lin, MS-MVP, MCSE & CNE
Networking, Internet, Routing, VPN Troubleshooting on
http://www.ChicagoTech.net
How to Setup Windows, Network, VPN & Remote Access on
http://www.HowToNetworking.com
"Chris Taylor" <chris.nopsan.j.taylor@.com.au.optus> wrote in message
news:487b3768$0$13949$afc38c87@news.optusnet.com.a u...
> My laptop was working well on the net till the other day now it wont
> connect btw this is wireless from home. I think I may have messed with the
> wep setting now I don't know how to get back there. How do I know what
> channel the wireless is using I think I had to play with that first to get
> it working it now uses channel 6 on the D-link DSL-G604TMODEM/ROUTER. I
> have very little knowledge of networking please start simple for me.


Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 07-15-2008
Chris Taylor
 

Posts: n/a
Re: Compaq presario C700 stopped accessing internet
attached output file of ipconfig
Chris Taylor wrote:
> I was going to include the out put of ipconfig but I can't remember how
> to get the output to file
> Chris Taylor wrote:
>> My laptop was working well on the net till the other day now it wont
>> connect btw this is wireless from home. I think I may have messed with
>> the wep setting now I don't know how to get back there. How do I know
>> what channel the wireless is using I think I had to play with that
>> first to get it working it now uses channel 6 on the D-link
>> DSL-G604TMODEM/ROUTER. I have very little knowledge of networking
>> please start simple for me.




Windows IP Configuration

Host Name . . . . . . . . . . . . : chris-PC
Primary Dns Suffix . . . . . . . :
Node Type . . . . . . . . . . . . : Hybrid
IP Routing Enabled. . . . . . . . : No
WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : No

Ethernet adapter Local Area Connection 2:

Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :
Description . . . . . . . . . . . : Bluetooth PAN Network Adapter
Physical Address. . . . . . . . . : 00-11-67-72-D3-0A
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Yes
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes

Wireless LAN adapter Wireless Network Connection:

Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :
Description . . . . . . . . . . . : Broadcom 802.11b/g WLAN
Physical Address. . . . . . . . . : 00-1A-73-D6-31-7A
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Yes
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes

Ethernet adapter Local Area Connection:

Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :
Description . . . . . . . . . . . : Realtek RTL8139/810x Family Fast Ethernet NIC
Physical Address. . . . . . . . . : 00-1B-38-96-2A-07
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes

Tunnel adapter Local Area Connection* 6:

Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :
Description . . . . . . . . . . . : isatap.{B1A0849B-1AAC-4644-AE3D-DF680FD95CA1}
Physical Address. . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes

Tunnel adapter Local Area Connection* 7:

Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :
Description . . . . . . . . . . . : isatap.{16850EC4-C08B-40F8-ABAB-8B4336D4C801}
Physical Address. . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes

Tunnel adapter Local Area Connection* 9:

Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :
Description . . . . . . . . . . . : isatap.{7AD0DE86-6B3F-4585-83C2-DDC907E3D995}
Physical Address. . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes

Tunnel adapter Local Area Connection* 10:

Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :
Description . . . . . . . . . . . : Teredo Tunneling Pseudo-Interface
Physical Address. . . . . . . . . : 02-00-54-55-4E-01
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes

Tunnel adapter Local Area Connection* 11:

Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :
Description . . . . . . . . . . . : 6TO4 Adapter
Physical Address. . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes

Tunnel adapter Local Area Connection* 12:

Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :
Description . . . . . . . . . . . : 6TO4 Adapter
Physical Address. . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes

Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 07-15-2008
Robert L. \(MS-MVP\)
 

Posts: n/a
Re: Compaq presario C700 stopped accessing internet
All connections are "Media disconnected". As posted previous, make sure you
receive the signal. If yes, check the security settings.

--
Bob Lin, MS-MVP, MCSE & CNE
Networking, Internet, Routing, VPN Troubleshooting on
http://www.ChicagoTech.net
How to Setup Windows, Network, VPN & Remote Access on
http://www.HowToNetworking.com
"Chris Taylor" <chris.nopsan.j.taylor@.com.au.optus> wrote in message
news:487c3e75$0$17506$afc38c87@news.optusnet.com.a u...
> attached output file of ipconfig
> Chris Taylor wrote:
>> I was going to include the out put of ipconfig but I can't remember how
>> to get the output to file
>> Chris Taylor wrote:
>>> My laptop was working well on the net till the other day now it wont
>>> connect btw this is wireless from home. I think I may have messed with
>>> the wep setting now I don't know how to get back there. How do I know
>>> what channel the wireless is using I think I had to play with that
>>> first to get it working it now uses channel 6 on the D-link
>>> DSL-G604TMODEM/ROUTER. I have very little knowledge of networking
>>> please start simple for me.

>
>



--------------------------------------------------------------------------------


>
> Windows IP Configuration
>
> Host Name . . . . . . . . . . . . : chris-PC
> Primary Dns Suffix . . . . . . . :
> Node Type . . . . . . . . . . . . : Hybrid
> IP Routing Enabled. . . . . . . . : No
> WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : No
>
> Ethernet adapter Local Area Connection 2:
>
> Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
> Connection-specific DNS Suffix . :
> Description . . . . . . . . . . . : Bluetooth PAN Network Adapter
> Physical Address. . . . . . . . . : 00-11-67-72-D3-0A
> DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Yes
> Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes
>
> Wireless LAN adapter Wireless Network Connection:
>
> Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
> Connection-specific DNS Suffix . :
> Description . . . . . . . . . . . : Broadcom 802.11b/g WLAN
> Physical Address. . . . . . . . . : 00-1A-73-D6-31-7A
> DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Yes
> Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes
>
> Ethernet adapter Local Area Connection:
>
> Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
> Connection-specific DNS Suffix . :
> Description . . . . . . . . . . . : Realtek RTL8139/810x Family Fast
> Ethernet NIC
> Physical Address. . . . . . . . . : 00-1B-38-96-2A-07
> DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No
> Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes
>
> Tunnel adapter Local Area Connection* 6:
>
> Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
> Connection-specific DNS Suffix . :
> Description . . . . . . . . . . . :
> isatap.{B1A0849B-1AAC-4644-AE3D-DF680FD95CA1}
> Physical Address. . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0
> DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No
> Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes
>
> Tunnel adapter Local Area Connection* 7:
>
> Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
> Connection-specific DNS Suffix . :
> Description . . . . . . . . . . . :
> isatap.{16850EC4-C08B-40F8-ABAB-8B4336D4C801}
> Physical Address. . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0
> DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No
> Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes
>
> Tunnel adapter Local Area Connection* 9:
>
> Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
> Connection-specific DNS Suffix . :
> Description . . . . . . . . . . . :
> isatap.{7AD0DE86-6B3F-4585-83C2-DDC907E3D995}
> Physical Address. . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0
> DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No
> Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes
>
> Tunnel adapter Local Area Connection* 10:
>
> Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
> Connection-specific DNS Suffix . :
> Description . . . . . . . . . . . : Teredo Tunneling Pseudo-Interface
> Physical Address. . . . . . . . . : 02-00-54-55-4E-01
> DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No
> Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes
>
> Tunnel adapter Local Area Connection* 11:
>
> Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
> Connection-specific DNS Suffix . :
> Description . . . . . . . . . . . : 6TO4 Adapter
> Physical Address. . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0
> DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No
> Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes
>
> Tunnel adapter Local Area Connection* 12:
>
> Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
> Connection-specific DNS Suffix . :
> Description . . . . . . . . . . . : 6TO4 Adapter
> Physical Address. . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0
> DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No
> Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes
>


Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 07-16-2008
Chris Taylor
 

Posts: n/a
Re: Compaq presario C700 stopped accessing internet
Robert L. (MS-MVP) wrote:
> All connections are "Media disconnected". As posted previous, make sure
> you receive the signal. If yes, check the security settings.
>

Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old 07-18-2008
Chris Taylor
 

Posts: n/a
Re: Compaq presario C700 stopped accessing internet
Hi Robert
can you tell me how to find out what your asking for
Chris

Robert L. (MS-MVP) wrote:
> Do you receive the signal? To post back the result of ipconfig /all, do
> this command: ipconfig /all >c:\ipconfig.txt. Then copy it from the c
> drive.
>

Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old 07-19-2008
Chris Taylor
 

Posts: n/a
Re: Compaq presario C700 stopped accessing internet
Please I still need help
someone
Chris Taylor wrote:
> attached output file of ipconfig
> Chris Taylor wrote:
>> I was going to include the out put of ipconfig but I can't remember
>> how to get the output to file
>> Chris Taylor wrote:
>>> My laptop was working well on the net till the other day now it wont
>>> connect btw this is wireless from home. I think I may have messed
>>> with the wep setting now I don't know how to get back there. How do I
>>> know what channel the wireless is using I think I had to play with
>>> that first to get it working it now uses channel 6 on the D-link
>>> DSL-G604TMODEM/ROUTER. I have very little knowledge of networking
>>> please start simple for me.

>

Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
news HP - Compaq Presario - Catalys christian chanteux microsoft.public.fr.windows.vista.materiel 0 05-07-2008 17:29
Video Card for Compaq Presario SR1010NX Mea505 microsoft.public.windows.vista.general 1 03-10-2008 02:57
problème de MAJ avec un PC Compaq Presario C700EM Notebook MARCANTOINE microsoft.public.fr.windows.vista.installation 1 11-23-2007 22:01
new compaq presario SR5130 w/vista. crashes alot Rolly microsoft.public.windows.vista.performance maintenance 1 08-08-2007 18:24
Compaq Presario with Vista formerly recognized hard drives, no longer knucklejunction@yahoo.com microsoft.public.windows.vista.general 0 02-26-2007 06:02




All times are GMT +1. The time now is 22:28.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120