Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

Network problems with Docking, VMWare, ATT wireless ...

microsoft.public.windows.vista.networking sharing






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 06-24-2008
 

Join Date: Jun 2008
Posts: 1
Coachp is on a distinguished road
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Network problems with Docking, VMWare, ATT wireless ...
I have a couple o finteresting network related problems. I should point out that they all work, but none of them together. Here is the basic gist of it all:

Dell D620 running Vista Ultimate (upgraded form XP)
internal WiFi
internal NIC
PCMCIA AT&T 3G card
Nic on my docking station
Running VMWare Workstation 6


When I am on the Doc in the office, or using WiFi on the road, all is well.

Problem Configs
============
1. If I pull the system off the dock and plug into the net directly (usuing same cable), it flakes out an puts me in a local only mode

2. If I connect the AT&T while the VMWare interfaces are enabled, it slaps the AT&T card in the unidentified network that is threw the VMWare interfaces in. If I disable the VMWare interfaces and connect, it correclty puts the AT&T conneciton in the "3G Conneciton" identificaiton that I had previously identified as a public connection. I can then re-enable the VMWare intrefaces and all works find (they end up in different networks)

3. I can't seem to be able to put the VMWare networks into their own group, they always show up in the Unidentified Network group

Any thoughts on any of these 3?

Thanks
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
wireless network problems twnorth Windows Vista Business 0 05-19-2008 14:49
Wireless Network Problems Blood1908 microsoft.public.windows.vista.networking sharing 4 03-31-2008 18:18
Wireless Network Problems =?Utf-8?B?Q29hY2hkdmM=?= microsoft.public.windows.vista.networking sharing 10 01-04-2008 20:22
Wireless Network Problems jlhetrick microsoft.public.windows.vista.networking sharing 1 12-29-2007 17:39
Wireless network signal problems Axel G├Âller microsoft.public.windows.vista.networking sharing 6 11-03-2007 10:53




All times are GMT +1. The time now is 14:11.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120