Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

loopback adapter on vista

microsoft.public.windows.vista.networking sharing






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 06-10-2008
Vincent
 

Posts: n/a
loopback adapter on vista
i installed the MS Loopback adapter on my vista64 sp1 machine. i assigned the
ip address and masking to 192.168.50.1/255.255.255.0

However, the connection from the Network and Sharing center say the loopback
adapter network has limited connectivy.

i am planning to set up a virtual server environemt for my sharepoint
development.

I had set up a loopback adapter on windows XP and it is up and running even
there was no VPC is attached to it the loopback adpater i got 10mbps from
the xp box.

am i missing some configuration on vista? or this is normal to show

thanks
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2 (permalink)  
Old 06-11-2008
Not Me
 

Posts: n/a
Re: loopback adapter on vista
I don't use loopback much, but I seem to remember an IP of 127.0.0.1 for the
local machine addy

"Vincent" <Vincent@discussions.microsoft.com> wrote in message
news:A4CD7506-E5FE-4BF4-BC57-9F7FEF4C347D@microsoft.com...
>i installed the MS Loopback adapter on my vista64 sp1 machine. i assigned
>the
> ip address and masking to 192.168.50.1/255.255.255.0
>
> However, the connection from the Network and Sharing center say the
> loopback
> adapter network has limited connectivy.
>
> i am planning to set up a virtual server environemt for my sharepoint
> development.
>
> I had set up a loopback adapter on windows XP and it is up and running
> even
> there was no VPC is attached to it the loopback adpater i got 10mbps from
> the xp box.
>
> am i missing some configuration on vista? or this is normal to show
>
> thanks



Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Loopback - Unidentified Network Problem Spaxa microsoft.public.windows.vista.networking sharing 3 06-04-2008 01:12
Vista - VPN Connection and Loopback adapter can't coexist Uric microsoft.public.windows.vista.networking sharing 2 03-13-2008 14:53
Microsoft LoopBack adapter,Donde> Juan Guillermo microsoft.public.es.windowsvista 5 12-03-2007 18:37
Microsoft loopback in Vista Luciano Giaccone microsoft.public.windows.vista.networking sharing 1 05-24-2007 14:42




All times are GMT +1. The time now is 05:48.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120