Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

Belkin Web-based User Interface access issue following Vista upgra

microsoft.public.windows.vista.networking sharing






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 03-18-2007
=?Utf-8?B?TWFyayBQ?=
 

Posts: n/a
Belkin Web-based User Interface access issue following Vista upgra
I've upgraded my PC to Vista home premium and just about everything works
fine. One problem I do have is that Internet Explorer will now not let me
access by Belkin router via the Web-based user interface at
http://192.168.2.1/

Does anyone know if there is a setting I need to change or anything I need
to do to make this work?

Thanks
MRP
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2 (permalink)  
Old 03-19-2007
Robert L [MVP - Networking]
 

Posts: n/a
Re: Belkin Web-based User Interface access issue following Vista upgra
Sounds like the NTLMv2 authentication. This link may help,

Vista: Can’t access NAS,MAC, Linux, Samba and Win98
http://www.chicagotech.net/netforums...opic.php?t=460

Bob Lin, MS-MVP, MCSE & CNE
Networking, Internet, Routing, VPN Troubleshooting on http://www.ChicagoTech.net
How to Setup Windows, Network, VPN & Remote Access on http://www.HowToNetworking.com
"Mark P" <Mark P@discussions.microsoft.com> wrote in message news:2871D597-C498-4A72-9463-AC95D3258EA4@microsoft.com...
I've upgraded my PC to Vista home premium and just about everything works
fine. One problem I do have is that Internet Explorer will now not let me
access by Belkin router via the Web-based user interface at
http://192.168.2.1/

Does anyone know if there is a setting I need to change or anything I need
to do to make this work?

Thanks
MRP
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HELP!? Can you combine your windows mail with a web based email account ie Hotmail???? Nicola microsoft.public.windows.vista.mail 2 03-18-2007 13:58
User Interface Blunders Robert Robinson microsoft.public.windows.vista.general 5 03-06-2007 03:23
Can't reply to my web based Email. =?Utf-8?B?Y29zbGluZGw=?= microsoft.public.windows.vista.mail 2 03-06-2007 01:13




All times are GMT +1. The time now is 20:53.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120