Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

Very strange internet error

microsoft.public.windows.vista.networking sharing






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 02-14-2008
Rogueninja
 

Posts: n/a
Very strange internet error
Now before you say this belongs in Internet explorer, I have tried to use
Mozilla Firefox and it has the same problem. The problem is that I cannot
view any webpages. I click on Diagnose Connection and it says nothing is
wrong. This started right after I installed an "important update" from
windows update. Everything was fine until the update was installed. I am
currently using an old xp laptop to post this (in case you were wondering).
I normally use a compaq presario T2080 and It has Windows Vista Home Premium.
Any help would be appreciated.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2 (permalink)  
Old 02-14-2008
Malke
 

Posts: n/a
Re: Very strange internet error
Rogueninja wrote:

> Now before you say this belongs in Internet explorer, I have tried to use
> Mozilla Firefox and it has the same problem. The problem is that I cannot
> view any webpages. I click on Diagnose Connection and it says nothing is
> wrong. This started right after I installed an "important update" from
> windows update. Everything was fine until the update was installed. I am
> currently using an old xp laptop to post this (in case you were
> wondering). I normally use a compaq presario T2080 and It has Windows
> Vista Home Premium.
> Any help would be appreciated.


What was the "important update"? Uninstall it and see what happens.

Malke
--
MS-MVP
Elephant Boy Computers
www.elephantboycomputers.com
Don't Panic!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 02-14-2008
Rogueninja
 

Posts: n/a
Re: Very strange internet error

I uninstalled it and it works now. I don't know why but it seems that it
was the cause of the problem. The update was one released on 2/13/08. I
don't know
"Malke" wrote:

> Rogueninja wrote:
>
> > Now before you say this belongs in Internet explorer, I have tried to use
> > Mozilla Firefox and it has the same problem. The problem is that I cannot
> > view any webpages. I click on Diagnose Connection and it says nothing is
> > wrong. This started right after I installed an "important update" from
> > windows update. Everything was fine until the update was installed. I am
> > currently using an old xp laptop to post this (in case you were
> > wondering). I normally use a compaq presario T2080 and It has Windows
> > Vista Home Premium.
> > Any help would be appreciated.

>
> What was the "important update"? Uninstall it and see what happens.
>
> Malke
> --
> MS-MVP
> Elephant Boy Computers
> www.elephantboycomputers.com
> Don't Panic!
>

Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Very strange behavior from my Internet connection... shaunC microsoft.public.windows.vista.general 5 01-28-2008 01:14
Strange error message Brian E microsoft.public.windows.vista.general 1 01-10-2008 00:28
Strange error with sent messages ratman and bobbin microsoft.public.windows.vista.mail 5 11-01-2007 03:03
Strange Internet connection behavior Wizard microsoft.public.windows.vista.networking sharing 1 09-16-2007 15:45
I am getting this strange error: =?Utf-8?B?UHVtcGtpbmtpbmcxOTcz?= microsoft.public.windows.vista.administration accounts passwords 1 04-08-2007 17:01




All times are GMT +1. The time now is 20:21.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120