Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

Microsoft 6to4 Adapter #2

microsoft.public.windows.vista.networking sharing






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 02-01-2008
Grainne
 

Posts: n/a
Microsoft 6to4 Adapter #2
Hi:

I just turned on my laptop then walked away for a few minutes while my
system was getting all started up. When I returned, an error message telling
me that the Microsoft 6to4 Adaptor #2 device driver software was not
successfully installed.

I'm not terribly tech savvy, but I have a feeling this has something to do
with my network settings or internet connection. This really concerns me
because I have not initiated the installation of ANY device drivers at all.
I am not connected to a network, unless a comcast dry loop is considered a
network connection. I have made no system changes to my computer in several
weeks and my computer has worked fine since then. This unusual error message
concerns me because I'm afraid it may mean someone has managed to hack my
computer and is attempting to start up a wireless connection with mine. I
don't know if that makes any sense. Anyway, I have run a McAfee scan, as
well as Adaware and SpyBot S&D and the only things found were tracking
cookies, nothing more.

While I'm not very tech savvy, I am comfortable enough with the workings of
my computer to follow any instructions that could help me determine what is
going on and fix it. Any help would be greatly appreciated.

Thanks
Grainne
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
6TO4 Adapter Mark R. Cusumano microsoft.public.windows.vista.general 11 06-14-2009 06:20
Error Message in Device Manager RE Microsoft 6To4 Adapter Ed Allen microsoft.public.windows.vista.networking sharing 2 01-05-2008 13:25
6TO4 Adapter andrea microsoft.public.it.windows.vista 2 05-24-2007 16:59




All times are GMT +1. The time now is 11:53.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120