Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

Able to recieve only

microsoft.public.windows.vista.networking sharing






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 03-01-2007
=?Utf-8?B?dXRob2Vuag==?=
 

Posts: n/a
Able to recieve only
I'm using a wireless home network with four other machines using XP and this
machine on Vista Home Premium. I can connect using my wireless connection
view other computers and surf the net. When I try to open a file from
another computer I get an error `file not found`. If I try to copy a file to
my computer the transfer rate stays at 0KB and never changes.

I`m using a belkin wireless F5d8231 card on a private network.

I`ve tried disabling the Firewall and I`m using a static IP now.

any ideas
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2 (permalink)  
Old 03-01-2007
Robert L [MVP - Networking]
 

Posts: n/a
Re: Able to recieve only
I would check the permission first. Or create the same username in both computers.

Bob Lin, MS-MVP, MCSE & CNE
Networking, Internet, Routing, VPN Troubleshooting on http://www.ChicagoTech.net
How to Setup Windows, Network, VPN & Remote Access on http://www.HowToNetworking.com
"uthoenj" <uthoenj@discussions.microsoft.com> wrote in message news:F64A697B-DD9C-40AE-842B-25365E728C55@microsoft.com...
I'm using a wireless home network with four other machines using XP and this
machine on Vista Home Premium. I can connect using my wireless connection
view other computers and surf the net. When I try to open a file from
another computer I get an error `file not found`. If I try to copy a file to
my computer the transfer rate stays at 0KB and never changes.

I`m using a belkin wireless F5d8231 card on a private network.

I`ve tried disabling the Firewall and I`m using a static IP now.

any ideas
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 03-01-2007
=?Utf-8?B?dXRob2Vuag==?=
 

Posts: n/a
RE: Able to recieve only
FYI, I "fixed" this last night by rolling back the belkin driver from
version 7 to version 6

"uthoenj" wrote:

> I'm using a wireless home network with four other machines using XP and this
> machine on Vista Home Premium. I can connect using my wireless connection
> view other computers and surf the net. When I try to open a file from
> another computer I get an error `file not found`. If I try to copy a file to
> my computer the transfer rate stays at 0KB and never changes.
>
> I`m using a belkin wireless F5d8231 card on a private network.
>
> I`ve tried disabling the Firewall and I`m using a static IP now.
>
> any ideas

Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 03-01-2007
Robert L [MVP - Networking]
 

Posts: n/a
Re: Able to recieve only
Thank you for the update.

Bob Lin, MS-MVP, MCSE & CNE
Networking, Internet, Routing, VPN Troubleshooting on http://www.ChicagoTech.net
How to Setup Windows, Network, VPN & Remote Access on http://www.HowToNetworking.com
"uthoenj" <uthoenj@discussions.microsoft.com> wrote in message news:604CB94D-630B-49EB-B970-884B361828B8@microsoft.com...
FYI, I "fixed" this last night by rolling back the belkin driver from
version 7 to version 6

"uthoenj" wrote:

> I'm using a wireless home network with four other machines using XP and this
> machine on Vista Home Premium. I can connect using my wireless connection
> view other computers and surf the net. When I try to open a file from
> another computer I get an error `file not found`. If I try to copy a file to
> my computer the transfer rate stays at 0KB and never changes.
>
> I`m using a belkin wireless F5d8231 card on a private network.
>
> I`ve tried disabling the Firewall and I`m using a static IP now.
>
> any ideas

Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
cant recieve or send emails =?Utf-8?B?YWxuc2hlbGw=?= microsoft.public.windows.vista.mail 4 02-28-2007 17:02
All recipients recieve two emails =?Utf-8?B?TkNHZW9yZ2U=?= microsoft.public.windows.vista.mail 0 02-07-2007 17:27
Only recieve emails from addressed i've sent to =?Utf-8?B?Unlhbg==?= microsoft.public.windows.vista.mail 3 01-26-2007 19:14




All times are GMT +1. The time now is 02:31.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120