Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

Vista does not show modem or AirCard when connected to domain

microsoft.public.windows.vista.networking sharing






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 02-06-2007
=?Utf-8?B?RGVhbg==?=
 

Posts: n/a
Vista does not show modem or AirCard when connected to domain
The problem I am running into is that the network connections will not
display my modems even though they are setup. When I try to setup a dial-up
connection, it says that no modems are found. They are setup and functioning
in the device manager. If I disconnect from the domain it sees them. When I
reconnect to the domain it still sees them and allows me to use them. If I
reboot, they disappear.

I also get the error 1297 when trying to start the diagnostic service for
the network and I have gone through the policies to try and figure out the
problem but I am at a loss. When this was an XP machine, it worked fine.

Reply With Quote
Sponsored Links
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Vista problem with Netgear DM111P ethernet modem surge microsoft.public.windows.vista.networking sharing 3 04-10-2007 18:58
Do all versions of Vista support Domain Logons =?Utf-8?B?TG91aXNlIFJlYXk=?= microsoft.public.windows.vista.networking sharing 2 01-28-2007 20:37
No access into Vista RTM from Domain =?Utf-8?B?RnJhbmtsaW4=?= microsoft.public.windows.vista.networking sharing 6 01-06-2007 20:27
"My Computer" hangs for 2-30 seconds while connected to a domain.. =?Utf-8?B?YnJva2VubWFjaGluZTY1?= microsoft.public.windows.vista.networking sharing 4 12-29-2006 14:12
Vista Domain Logon =?Utf-8?B?SG9sZG91dDIwMDA=?= microsoft.public.windows.vista.networking sharing 7 12-18-2006 05:14




All times are GMT +1. The time now is 19:04.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120