Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

F5 VPN (Device will not create)

microsoft.public.windows.vista.networking sharing






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 01-24-2007
=?Utf-8?B?cm1jdmljYXI=?=
 

Posts: n/a
F5 VPN (Device will not create)
I need to connect to a VPN, my system will not create a VPN device (Vista
Business), I am an Administrator.
One message when the F5 attempts to install is:
"Registry Key required for the TCP/IP configuration is missing SSL VPN may
not function properly. Please contact system administrator.

Please help.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2 (permalink)  
Old 03-04-2008
 

Join Date: Mar 2008
Posts: 1
duyipeng is on a distinguished road
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Yes, I have the same problem, too!!
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
RE: No Audio Output Device is Installed. =?Utf-8?B?RGF2aWQ=?= microsoft.public.windows.vista.music pictures video 7 05-08-2008 02:02
Synchronizing with a Pocket PC device =?Utf-8?B?TWlrbzI=?= microsoft.public.windows.vista.music pictures video 6 03-18-2007 10:10
i/o device error =?Utf-8?B?QnJ1Y2U=?= microsoft.public.windows.vista.music pictures video 0 02-18-2007 15:14
I/O device error =?Utf-8?B?QnJ1Y2U=?= microsoft.public.windows.vista.music pictures video 0 02-18-2007 00:29
Re: No Audio Output Device is Installed. MikeM microsoft.public.windows.vista.music pictures video 1 01-11-2007 08:31




All times are GMT +1. The time now is 10:15.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120