Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

Network resources/Web lose Connection - Time Sync?

microsoft.public.windows.vista.networking sharing






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 01-23-2007
Scott Townsend
 

Posts: n/a
Network resources/Web lose Connection - Time Sync?
So ever since I've installed Vista I've had issues with It Access the
resources in our Active Directory Domain.

I sometimes cant
log on to the machine with a Domain Users Account (machine time is not
in Sync with Server)
Set the time of local Vista from the AD Server(Access Denied)
Access Mapped Drive (machine time is not in Sync with Server)
Access \\Server\share (Not Available, Check Spelling)
Access Internal Websites that Require Authentication (Page Not Displayed,
other pages on same server work)

It all seems to be related to a message about the local server's time is not
in Sync with the Domain Server.

A few reboots and a few cups of coffee and I might be able to access some
items. Then while working away I'll lose connection to some things again.
I've tried with and without UAC control on/off too.

I'm almost at the point on installing WinXP back on my machine, its not
worth the downtime!

Any Suggestions would be helpful before I throw this hunk of junk out the
window!

Scott<-

P.S.
I have the Voodoo Doll Gadget of 'Vista' up... Don't think I can get any
more Pins in it!


Reply With Quote
Sponsored Links
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Vista takes a long time from start to long in on SBS2003 network...... mlai microsoft.public.windows.vista.networking sharing 9 12-04-2007 09:10
missing option on set up a connection or network =?Utf-8?B?YXJiaWVfcG9naQ==?= microsoft.public.windows.vista.networking sharing 2 12-18-2006 11:50
Re: Internet Connection not working but network is.. =?Utf-8?B?RGF2aWQgTiBDYXJvbGluZQ==?= microsoft.public.windows.vista.networking sharing 0 12-11-2006 10:50
RE: I can't setup the IP for network connection. =?Utf-8?B?U3RlZW4gUGVkZXJzZW4=?= microsoft.public.windows.vista.networking sharing 0 12-06-2006 15:04
Slow network connection Mitch Roberson microsoft.public.windows.vista.networking sharing 1 12-05-2006 00:59




All times are GMT +1. The time now is 00:09.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120