Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

Netgear WN311T

microsoft.public.windows.vista.networking sharing






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 01-19-2007
Chris
 

Posts: n/a
Netgear WN311T
I have installed a Netgear WN311T PCI card using the beta Vista drivers. The
card has installed fine, but will not recognise my wireless network, or
indeed any networks! If I install the USB version of this chipset (WN121T)
the network is detected, as indeed is the case with the WN311B card also.
Initially I had problems even booting into Vista with this card installed,
but after a motherboard bios update (Asus P5W-DH deluxe) and disabling the
onboard wireless, I finally managed to get into Vista.
Any ideas?
Chris

Reply With Quote
Sponsored Links
  #2 (permalink)  
Old 01-24-2007
killallspammers
 

Posts: n/a
Re: Netgear WN311T
For me the card run just fine in vista ultimate 32 bits, but with x64 is
another thing, every time that I load vista Ihave to disable the driver
signuture enforcement by kicking f8 at booth, then it works fine, but only
at 54 mbps, The key to this is to disable the driver signature enforcement.
Hope this helps.
"Chris" <anon@anon.com> wrote in message
news:O2Y$H27OHHA.4260@TK2MSFTNGP02.phx.gbl...
>I have installed a Netgear WN311T PCI card using the beta Vista drivers.
>The card has installed fine, but will not recognise my wireless network, or
>indeed any networks! If I install the USB version of this chipset (WN121T)
>the network is detected, as indeed is the case with the WN311B card also.
>Initially I had problems even booting into Vista with this card installed,
>but after a motherboard bios update (Asus P5W-DH deluxe) and disabling the
>onboard wireless, I finally managed to get into Vista.
> Any ideas?
> Chris


Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




All times are GMT +1. The time now is 19:18.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120