Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

Help with Vista and Outlook 2007 RPC

microsoft.public.windows.vista.networking sharing






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 01-08-2007
Rob Gee
 

Posts: n/a
Help with Vista and Outlook 2007 RPC
Hi,

I've posted on here a fwe months ago but to no avail,
I'm running Vista RTM and Office 2007.
I have an Exchange 2003 SP2 server setup with RPC which is running fine and
has been for over a year.
Having recently changed my OS to vista and office 2007, RPC now fails
whenever I am out of the office,
If I am on my local LAN, then it works fine, all connections are forced over
HTTPS, but when I am out of the office and try to conenct, I just get
"Connecting" on directory referal,
As I said, this works fine on all my Windows XP laptops, and even Office
2007 on Windows XP, but not on Vista.

Has anyone any ideas??? my only other option is to open a call with MS,

Thanks,

Rob Gee

Reply With Quote
Sponsored Links
  #2 (permalink)  
Old 01-08-2007
Thomas
 

Posts: n/a
Re: Help with Vista and Outlook 2007 RPC
We had the same problem. We had problems with high latency connections
(UMTS, GPRS, DSL, modem), maybe some timeout. ISDN or ethernet works.

There is a bug in the Kernel-SSL-Mode of Win2003. After disabling the
Kernel-SSL-Mode (which is disabled by default) the problem disappeared.
Maybe Vista has the same problem.

Thomas

"Rob Gee" <Rob.Gee@SPAM.Hotmail.co.uk> schrieb im Newsbeitrag
news:3BD3F126-FC22-4BDB-B929-13BE10A3C92C@microsoft.com...
> Hi,
>
> I've posted on here a fwe months ago but to no avail,
> I'm running Vista RTM and Office 2007.
> I have an Exchange 2003 SP2 server setup with RPC which is running fine
> and has been for over a year.
> Having recently changed my OS to vista and office 2007, RPC now fails
> whenever I am out of the office,
> If I am on my local LAN, then it works fine, all connections are forced
> over HTTPS, but when I am out of the office and try to conenct, I just get
> "Connecting" on directory referal,
> As I said, this works fine on all my Windows XP laptops, and even Office
> 2007 on Windows XP, but not on Vista.
>
> Has anyone any ideas??? my only other option is to open a call with MS,
>
> Thanks,
>
> Rob Gee


Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 03-22-2007
Inline Computer Support
 

Posts: n/a
Re: Help with Vista and Outlook 2007 RPC
any idea when this bug was introduced?

Paul

"Thomas" <nospam@nospam.com> wrote in message
news:uvo%23N01MHHA.420@TK2MSFTNGP06.phx.gbl...
> We had the same problem. We had problems with high latency connections
> (UMTS, GPRS, DSL, modem), maybe some timeout. ISDN or ethernet works.
>
> There is a bug in the Kernel-SSL-Mode of Win2003. After disabling the
> Kernel-SSL-Mode (which is disabled by default) the problem disappeared.
> Maybe Vista has the same problem.
>
> Thomas
>
> "Rob Gee" <Rob.Gee@SPAM.Hotmail.co.uk> schrieb im Newsbeitrag
> news:3BD3F126-FC22-4BDB-B929-13BE10A3C92C@microsoft.com...
>> Hi,
>>
>> I've posted on here a fwe months ago but to no avail,
>> I'm running Vista RTM and Office 2007.
>> I have an Exchange 2003 SP2 server setup with RPC which is running fine
>> and has been for over a year.
>> Having recently changed my OS to vista and office 2007, RPC now fails
>> whenever I am out of the office,
>> If I am on my local LAN, then it works fine, all connections are forced
>> over HTTPS, but when I am out of the office and try to conenct, I just
>> get "Connecting" on directory referal,
>> As I said, this works fine on all my Windows XP laptops, and even Office
>> 2007 on Windows XP, but not on Vista.
>>
>> Has anyone any ideas??? my only other option is to open a call with MS,
>>
>> Thanks,
>>
>> Rob Gee

>



Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Migrate Outlook 2003 to Windows Vista mail =?Utf-8?B?YWxtb3N0X2dlZWs=?= microsoft.public.windows.vista.mail 15 08-19-2008 02:09
Import Eduora 6.xx into windows Vista Mail or windows vista Outlook Jim Burmeister microsoft.public.windows.vista.mail 0 02-25-2007 20:28
Windows Mail and Outlook 2007 Stone Maxwell microsoft.public.windows.vista.mail 4 02-06-2007 16:41
RE: Sync Mobile 5 with Outlook 12 and Vista Beta 2 =?Utf-8?B?am9lcGFvbmU=?= microsoft.public.windows.vista.networking sharing 3 02-06-2007 16:15
Can't Read Links from Outlook 2007 Using Vista and IE7 Bill microsoft.public.windows.vista.mail 3 02-03-2007 19:36




All times are GMT +1. The time now is 09:49.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120