Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

RE: I can't setup the IP for network connection.

microsoft.public.windows.vista.networking sharing






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 12-06-2006
=?Utf-8?B?U3RlZW4gUGVkZXJzZW4=?=
 

Posts: n/a
RE: I can't setup the IP for network connection.
I have exactly the same problem. Must be a bug.

I installed Vista (official release). Everything worked fine with DHCP.

Then I changed my IP to a static address and then nothing worked. First time
it forgot the DNS. Then I tried again but now it only remembered the gateway
the other fields are empty and so on. Right now I have a fixed IP, but cant
see it in the network setting. All the fields are empty even though they are
on manual :-) But if I do a cmd ipconfig - i can see the address is correct.
BIG BUG - make a patch :-)

Br
S**** Pedersen

"Krzysztof Mazurek" wrote:

> Well,
>
> from some time now, when I log in to may computer (Vista B2) I have all my
> networking running fine as long as I have DHCP services. I use domain user
> account, witch is added to local Administrators group. Well I can change all
> setting in network center, but when I want to personalize the connection
> itself (remove or add protocols, change IPv4 address) I got the dialog box,
> but it's empty and the cursor changes to busy while it's over it. After a
> while I title with "Not responding" and all I can do is to Close a dialog
> box.
>
>
> When I log in as an Administrator nothing like that happens. I can easily
> which network settings.
>
> Any ideas?
>
> Best regards,
> Christopher
>

Reply With Quote
Sponsored Links
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
mail setup =?Utf-8?B?Q2hhcmxlcw==?= microsoft.public.windows.vista.mail 34 01-20-2010 21:24
sharing IE connection =?Utf-8?B?ZmNhbGNhdg==?= microsoft.public.windows.vista.mail 5 03-09-2007 21:04
e-mail connection Steve Cochran microsoft.public.windows.vista.mail 3 02-27-2007 06:18
xbox 360 connection problem mce vista =?Utf-8?B?R2VybWlrZQ==?= microsoft.public.windows.vista.music pictures video 2 02-01-2007 19:04
TCP/Ip connection problems Andrea microsoft.public.windows.vista.mail 0 01-31-2007 14:00




All times are GMT +1. The time now is 08:36.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120