Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

same problem

microsoft.public.windows.vista.networking sharing






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 12-04-2006
Luke McGregor
 

Posts: n/a
same problem
I have exactly the same problem but its only started since RC2 i think everything worked perfectly in earlier releases, my temporary solution is to add the script as a local logon script (but with the UNC path to the network script) however this is a very tempory solution as it means i have to fiddle with every vista box i use to make it go.

prehaps its a UAC problem?

EggHeadCafe.com - .NET Developer Portal of Choice
http://www.eggheadcafe.com
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2 (permalink)  
Old 12-04-2006
Luke McGregor
 

Posts: n/a
UAC
Yeah ive turned off UAC and now the drive mapping works perfectly, so im guessing that either logon scripts are attempting to run but being blocked by UAC, im not sure how to get around this without losing UAC

EggHeadCafe.com - .NET Developer Portal of Choice
http://www.eggheadcafe.com
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Vista POP3 Major Problem - Help MS =?Utf-8?B?TWF0dF9Hc3k=?= microsoft.public.windows.vista.mail 11 04-10-2007 13:48
Napster Problem on Vista Enterprise =?Utf-8?B?Q2hyaXM=?= microsoft.public.windows.vista.music pictures video 1 04-01-2007 01:20
Attachment Problem =?Utf-8?B?cm1hbmRlbGw=?= microsoft.public.windows.vista.mail 2 03-01-2007 00:29
Media Center has stopped working =?Utf-8?B?UmljaA==?= microsoft.public.windows.vista.music pictures video 5 02-16-2007 17:37
Re: Vista POP3 Major Problem - Help MS Steve Cochran microsoft.public.windows.vista.mail 11 02-10-2007 02:09




All times are GMT +1. The time now is 08:10.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120