Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

No Internet Connection--LAN Works fine

microsoft.public.windows.vista.networking sharing






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 10-09-2007
DanD
 

Posts: n/a
No Internet Connection--LAN Works fine
I just installed Vista Ultimate on 2 new compiters. I have no problems seeing
my local area network but there is an "X" between the gateway and the
internet on the network map. I have other machines on the network now and
they have no problems. There are tons of questions if you google "Windows
Vista-No Internet" with exactly the same problem with no real answers.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2 (permalink)  
Old 10-09-2007
william.hooper@gmail.com
 

Posts: n/a
Re: No Internet Connection--LAN Works fine
Have a look at this thread:

http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=177246

It gives you links to two places you can try and hack Vista to work if
you can not simple setup a static ip address.

Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 10-09-2007
william.hooper@gmail.com
 

Posts: n/a
Re: No Internet Connection--LAN Works fine
with a lot of luck you will get a patch from this thread!

http://groups.google.co.uk/group/mic...fc0ecdf955552f

Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
works fine and then stops Rockchick microsoft.public.windows.vista.mail 5 10-02-2007 22:59
Connecting to network works fine, but no connection to the interne Gerard Costermans microsoft.public.windows.vista.networking sharing 3 08-28-2007 14:57
Vista Wireless internet connection works sometimes Tubbie microsoft.public.windows.vista.networking sharing 2 07-04-2007 20:02
can't send mail/incoming works fine Lori microsoft.public.windows.vista.mail 1 06-03-2007 17:26
yes, dlink bluetooth works fine... but my plantronics not... Jeje microsoft.public.windows.vista hardware devices 0 03-31-2007 21:16




All times are GMT +1. The time now is 17:52.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120