Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

telnet dosbox operation

microsoft.public.windows.vista.networking sharing






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 09-25-2007
hercg
 

Posts: n/a
telnet dosbox operation
Hello,

I am a longtime NT/XP user new to the ways of Vista.
Am running a GT701-WG wireless modem from Qwest.
Under XP I could login to the modem itself using telnet.
(Meaning, navigate the tree structure, issue commands.)
Under Vista, I turned on the Telnet client and connect okay.
However, the dosbox (?) does not allow me to type any commands.
(Meaning, no navigation, commands, display, etc., just a
blinking cursor.) So its not a focus issue.
Acts the same way with firewall turned off, not a firewall issue.
Same behavior regardless if I use DOS or START or MS Telnet.
Same behavior also using the hyperterm software product.
Any ideas?
Thanks,
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2 (permalink)  
Old 09-26-2007
hercg
 

Posts: n/a
RE: telnet dosbox operation
As a followup, see MS KB275544, which describes a similar scenario
under ME when running a(n) Hewlett-Packard multimedia keyboard.
In my situation, the platform is a Compaq Presario SR5130NX, and
the DOSBOX works until the connection is made to the DSL modem,
at which point (after signing on) the DOSBOX makes it look like you
are signed in to the modem, but nothing further can be typed or even
displayed in the DOSBOX. Since neither the driver or emulation mode
could be bad if the signon steps worked okay, this points to more of
a protocol problem within Vista itself.

"hercg" wrote:

> However, the dosbox (?) does not allow me to type any commands.
> (Meaning, no navigation, commands, display, etc., just a
> blinking cursor.)


Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Emulatore DosBox Pippo microsoft.public.it.windows.vista 5 05-27-2007 23:00




All times are GMT +1. The time now is 04:06.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120