Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

Can't get Internet Connection Working Properly on Vista

microsoft.public.windows.vista.networking sharing






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 09-22-2007
Joel
 

Posts: n/a
Can't get Internet Connection Working Properly on Vista
My machine runs Windows Vista Home Premium, is brand new, has 4 or 5 months
and I bought a new modem ADSL2+. It's an Ethernet modem, by the way, D-Link
DSL-320T. I called my ISP and got the configuration details that I put in
modem's menu. However, in Vista, the two computers in the bottom appear most
of the time without the little plante on little and even when it appears, I
don't have connection. But, If I connect this modem to my other computer,
that runs Windows XP, It works really fine. The bizarre is, when I
disconnect it from that computer and quickly connect it to Vista, I have
Internet in Vista!! Thoughts???

Reply With Quote
Sponsored Links
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Winkey not working properly in Vista Larry microsoft.public.windows.vista.general 16 10-03-2009 20:26
Internet connection stops working every few days Marin Micoriciu microsoft.public.windows.vista.general 23 05-24-2009 19:26
sound is not working properly Annie microsoft.public.windows.vista hardware devices 4 08-26-2007 23:32
Anyone gotten DViCO FusionHDTV5 USB Gold working properly in Vista? Herb Tyson [MVP] microsoft.public.windows.vista hardware devices 2 01-31-2007 16:01
Re: Internet Connection not working but network is.. =?Utf-8?B?RGF2aWQgTiBDYXJvbGluZQ==?= microsoft.public.windows.vista.networking sharing 0 12-11-2006 10:50




All times are GMT +1. The time now is 23:34.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120