Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

SOUND

microsoft.public.windows.vista.music pictures video






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 07-29-2008
reggieman
 

Posts: n/a
SOUND
I turned on my computer and there is no sound. It says it is working but
there is no sound in my speakers. any suggestions
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2 (permalink)  
Old 07-29-2008
Clevo
 

Posts: n/a
Re: SOUND

Not much info to go on there but I would start by turning the volume
up...:shock:

reggieman;789209 Wrote:
> I turned on my computer and there is no sound. It says it is working but
> there is no sound in my speakers. any suggestions



--
Clevo

___________________________
Windows Vista Home Premium x64 + SP1
ASUS P5K MB
Intel Core2 Quad Q6600 @ 2.4GHz
4GB RAM (DDR2)
NVIDIA GeForce 8600 GTS
Realtek HD onboard sound

Helpful links:
http://windowshelp.microsoft.com/Win...91033.mspx#EEE
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 07-29-2008
SCSIraidGURU
 

Posts: n/a
Re: SOUND

Check your speaker power and volume. Go into the sound settings and
make sure they are pointed to the correct speaker type. What aren't you
geting sound in?


--
SCSIraidGURU

Michael A. McKenney
'www.SCSIraidGURU.com' (http://www.SCSIraidGURU.com)

Supermicro X7DWA-N server board
pair of Intel E5430 quad core 2.66 GHz Xeons
16GB DDR667
SAS RAID
eVGA 8800 GTS 640 MB video card
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sound Problems - Vent, Xfire, Steam voice - no sound ZebraS microsoft.public.windows.vista hardware devices 3 05-08-2009 22:18
Line-in to sound card - no sound, no volume display JRW microsoft.public.windows.vista hardware devices 3 12-02-2007 03:31
Article ID: 925811 You may not hear any sound when you play back a recording that was recorded by using the Sound Recorder application in Windows Vista KBArticles English 0 10-22-2007 20:00
Setting per Application Sound Output, or Per Sound Type Outputs... Michichael microsoft.public.windows.vista.general 0 09-24-2007 07:40
How to record sound clips or music using the sound recorder? GT microsoft.public.windows.vista.music pictures video 1 06-30-2007 03:33




All times are GMT +1. The time now is 16:18.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120