Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads
Recommended Download



Welcome to the Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads, YOUR Largest Resource for Windows Vista related information.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Driver Scanner

tuner not installed message

microsoft.public.windows.vista.music pictures video






Speedup My PC
Reply
  #1 (permalink)  
Old 02-24-2008
Speed
 

Posts: n/a
tuner not installed message
My TV tuner suddenly disappeared after the last update. Device Manager shows
it is installed and working, but Media Center (Vista Ultimate) doesn't detect
it. Tryed uninstalling and reinstalling driver to no avail. See lots of old
posts on this issue, but why is this a problem in new version. Will SP1 fix
this issue?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2 (permalink)  
Old 02-25-2008
 

Join Date: Feb 2008
Posts: 36
JB197 is on a distinguished road
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Tuner
Had That Problem-uninstall Nero-quicktime Light Ect,any New Apple Type -some Interfear With The Tuner In Media Center Vista.ok..
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 03-02-2008
Speed
 

Posts: n/a
Re: tuner not installed message
JB
Thanks for response. Didn't help me here though. I did find a Dell article
that helped. Required me to go into Windows Media Services and set "log on"
to a Local account and auto. Now I'm at least finding the tuner. Still
locks up on a random basis and gives me a "tuner busy" error and asks me to
"stop" a tuner. Only one show on list of course and I can't stop it when I
click the button provided for it. Progress, but not out of the woods yet.

"JB197" wrote:

>
> Had That Problem-uninstall Nero-quicktime Light Ect,any New Apple Type
> -some Interfear With The Tuner In Media Center Vista.ok..
>
>
> --
> JB197
> Posted via http://www.vistaheads.com
>
>

Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Message after installed MS Vista: no soundcard installed...!? Turbo Invest microsoft.public.windows.vista hardware devices 1 11-25-2007 09:03
Help! TV tuner not installed! (Windows Media Center- Vista) Toby microsoft.public.windows.vista hardware devices 1 11-16-2007 07:07
tuner not installed =?Utf-8?B?eXZvbm5l?= microsoft.public.windows.vista.general 4 04-17-2007 03:14
I get the message - No ATI graphics driver installed - Please help =?Utf-8?B?Um95IE1heW8=?= microsoft.public.windows.vista hardware devices 7 03-29-2007 12:40
Tuner Not Installed Message Sandro microsoft.public.windows.vista.music pictures video 12 01-06-2007 01:46




All times are GMT +1. The time now is 13:05.




Driver Scanner - Free Scan Now

Vistaheads.com is part of the Heads Network. See also XPHeads.com , Win7Heads.com and Win8Heads.com.


Design by Vjacheslav Trushkin for phpBBStyles.com.
Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120